Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Δελτίο τύπου 4ης συνεδρίασης του περιφερειακού επιμελητηριακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 26 Νοεμβρίου η 4η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Παρατήματος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στην οδό Ελίκης 24. στο Αίγιο. 

Συμμετείχαν : Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κωνσταντίνος Νικολούτσος, οι Αντιπρόεδροι Πλάτων Μαρλαφέκας και Παναγιώτης Τσιχριτζής, τα μέλη Παπαϊωάννου Απόστολος, Κρίκης Παναγιώτης, Δεληγιάννης Κωνσταντίνος, Χριστόπουλος Χρήστος, Λάμπρος Κωνσταντίνος, Ξανθούλης Ηλίας. O Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, η βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Ντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου, , ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αιγιαλείας Στράτος Βαρδάκης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη πατήρ Ιωάννης Αμαραντίδης, η Γραμματέας και εκπρόσωπος του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγίου Ντία Παναγοπούλου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ανατολικής Αιγιαλείας Γιώργος Σακελλαρόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αυτοκίνητου και Μοτοσυκλέτας της Αιγιαλείας Δημήτρης Ντερντές, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και επικεφαλής της Επιμελητηριακής παράταξης ΠΑΕΚ του Αιγίου Αριστείδης Τηλιγάδας, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Ράπτης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας – Δωρίδας και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Ταξιάρχης Σούζας, ο επικεφαλής της Επιμελητηριακής παράταξης ΔΕΚΑ του Αιγίου Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, τα μέλη Δ.Σ. Επιμελητηρίου Αχαΐας Δημήτρης Δρούκας, Ανδρέας Σπαλιάρας και Χρήστος Σολωμός και η Γενική Διευθύντρια της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος-Πελοποννήσου-Ηπείρου & Ιονίων Νήσων Μάγδα Πετροπούλου. 

Συζητήθηκαν θεματα που απασχολούν την τοπική οικονομία και γενικότερα την Αιγιαλεία και οι δυνατότητες που υπάρχουν για συνεργασία των φορέων της περιφέρειας αλλά και κοινών παρεμβάσεων προς την κυβέρνηση.

 

        

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Προκήρυξη επαναληπτικού πλειοδοτικού διαγωνισμού της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου, για την ενοικίαση ακινήτων ιδιοκτησίας της Ν.Μ. Aγρινίου και για την εκμίσθωση καταστήματος και οικίσκων εντός του νοσοκομείου.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter