Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Διεθνής Έκθεση ”FASHION STYLE” (15-18/02/2022).

ΔιεθνήςΈκθεση ”FASHION STYLE” (15-18/02/2022)

Σας ενημερώνουμε ότι στις 15-18 Φεβρουαρίου 2022 πρόκειται να διεξαχθεί στην Μόσχα Διεθνής Έκθεση Ένδυσης, Υπόδησης, Αξεσουάρ και Υπηρεσιών “FASHIONSTYLE”, η οποία διοργανώνετε με την υποστήριξη του Υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορείου, του ΕΒΕ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Ρωσικού Εξαγωγικού Κέντρου. Θα είναι η πρώτη επαγγελματική έκθεση στη Ρωσία, η οποία θα συγκεντρώσει όλους τους τομείς της μόδας σε μια πλατφόρμα: γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, αθλητικά ενδύματα, εσώρουχα, γούνες και δερμάτινα προϊόντα, υποδήματα, τσάντες και δερμάτινα είδη, καθώς και υπηρεσίες προώθησης (μάρκετινγκ, logistics, merchandising, σήμανσης, εκπαίδευσης, πιστοποίησης).

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ρωσικής Εβδομάδας Κλωστοϋφαντουργίας και Ελαφριάς Βιομηχανίας (14-17 Μαρτίου 2022, Μόσχα, Expocenter).

Η πρώτη συνεδρία του FASHION STYLE RUSSIA θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα, στο εκθεσιακό κέντρο Crocus Expo. Στη δεύτερη συνεδρία (29 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου 2022) όλες οι εκδηλώσεις της Ρωσικής Εβδομάδας Κλωστοϋφαντουργίας και Ελαφριάς Βιομηχανίας θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο του CrocusExpo: Διεθνής Έκθεση FASHION STYLE, Διεθνής Έκθεση Κλωστοϋφαντουργίας και υφασμάτων INTERFABRIC, Σαλόνι Κλωστοϋφαντουργίας για το σπίτι TEXTILE & HOME, Διεθνής Έκθεση Εργοστασίων με Ελεύθερες Παραγωγικές Εγκαταστάσεις FACTORY OUTSOURCE WEEK.

Συνημμένα θα βρείτε την παρουσίαση της Έκθεσης με τις πληροφορίες για τα πακέτα συμμετοχής. Η έκθεση διεξάγετε για πρώτη φορά.

Ο σχετικός διαδικτυακός τόπος της Έκθεσης είναι: https://fashionexpo.ru/

Πηγή: ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Προηγούμενο Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει την ικανοποίησή του αλλά και τις ευχαριστίες του για την αύξηση προϋπολογισμού στη δράση «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα».

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter