Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Διεθνής έρευνα για την ένταξη ατόμων με προβλήματα ακοής, όρασης ή σωματικής αναπηρίας στους χώρους εργασίας λιανικής πώλησης του έργου MINDful

Το MINDful είναι ένα έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+.
Το έργο αντιμετωπίζει την έλλειψη εργατικού δυναμικού στον τομέα του λιανικού εμπορίου της ΕΕ και στοχεύει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων απασχολησιμότητας που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρία (ΑΜΕΑ), ιδίως στις αγροτικές περιοχές. Αναγνωρίζει την απροθυμία των εργοδοτών να προσλάβουν άτομα με αναπηρία λόγω των υφιστάμενων εμποδίων στο εργασιακό περιβάλλον και στην αγορά εργασίας. Το έργο στοχεύει να εξοπλίσει τους εργοδότες λιανικής πώλησης με τις απαραίτητες γνώσεις για τη δημιουργία χώρων εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, να παρέχει βοήθεια στην αναζήτηση εργασίας και να αναπτύξει ένα περιβάλλον φιλικό προς τα άτομα με αναπηρία.
Αξιοποιώντας το υψηλό δυναμικό απασχόλησης του τομέα του λιανικού εμπορίου, το MINDful επιδιώκει να γεφυρώσει το χάσμα στην απασχόληση των Ατόμων με Αναπηρία προσφέροντας προσαρμοσμένα προγράμματα κατάρτισης για τους λιανοπωλητές, προωθώντας τελικά πρακτικές απασχόλησης χωρίς αποκλεισμούς.

Για να συμμετάσχετε στην έρευνα πατήστε εδώ.

Προηγούμενο Enterprise Greece Newsletter | March 2024

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter