Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Διενέργεια έρευνας στα πλαίσια του του έργου «Green Public Procurement for resource-efficient regional growth (GPP4Growth)».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

        Αγρίνιο,  5 Ιουλίου  2017

 

Διενέργειαέρευναςσταπλαίσιατουτουέργου«Green Public Procurement for resource-efficient regional growth (GPP4Growth)»

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του, ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών στα πλαίσια του έργου «Green Public Procurement for resource-efficient regional growth (GPP4Growth)», το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο του INTERREG Europe και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), διενεργεί έρευνα σχετικά με τα οφέλη, τα εμπόδια και τις ευκαιρίες για την ολοκλήρωση και / ή την αποτελεσματικότερη εφαρμογή των ΠΔΣ. 

Το έργο «Green Public Procurement for resource-efficient regional growth (GPP4Growth)», στοχεύει στη δημιουργία ευκαιριών για τις δημόσιες αρχές ώστε  να προωθήσουν την οικολογική καινοτομία, την αποτελεσματικότητα των πόρων και την πράσινη ανάπτυξη μέσω των Πράσινων Δημόσιων Συμβάσεων (ΠΔΣ).

Δημιουργήθηκε ένα ερωτηματολόγιο κυρίως από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με αποδέκτη τις τοπικές επιχειρήσεις, το οποίο θα μας έδινε ιδιαίτερη χαρά αν λαμβάνατε μέρος στην έρευνα συμπληρώνοντάς το.

Στο ερωτηματολόγιο ζητούνται στοιχεία για: την περιοχή δράσης και το πελατολόγιο της επιχείρησης, τη χρήση εργαλείων περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, πολιτικές γνώσης και ευαισθητοποίησης για τις ΠΔΣ, οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης σχετικά με τις ΠΔΣ, τις πιο σημαντικές αδυναμίες και ευκαιρίες για την εφαρμογή ΠΔΣ.

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο: https://goo.gl/vMxe5d.  

Σε περίπτωση που μπορείτε να διαθέσετε χρόνο για το ερωτηματολόγιο, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν μπορείτε να το συμπληρώσετε μέχρι τη Δευτέρα 31/07/2017.

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και των Νομικών Πρόσωπων Δημοσίου Δικαίου χωρικής αρμοδιότητας της για ένα έτος, με τη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter