Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Δυνατότητα στοχευμένης διαδικτυακής κατάρτισης και επιμόρφωσης μέσω της εξειδικευμένης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης (e-platform) του έργου CREATIVE@HUBS.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Αγρίνιο, 4 Ιουλίου 2022

Δυνατότητα στοχευμένης διαδικτυακής κατάρτισης και επιμόρφωσης επιχειρήσεων πολιτιστικής βιομηχανίας και τυχόν ενδιαφερόμενων
μέσω της εξειδικευμένης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης (e-platform) του έργου CREATIVE@HUBS.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος υλοποιεί μέσω προγραμματικής σύμβασης δράσεις του έργου «Ολιστική δικτύωση δημιουργικών ΜμΕ μέσω συνεργατικών χώρων (hubs)/ Holistic networking of creative Industries via hubs» και ακρωνύμιο «CREATIVE@HUBs» του προγράμματος Interreg Greece – Italy 2014-2020.

Στο πλαίσιο του έργου ανέλαβε να υλοποιήσει την προετοιμασία εκπαιδευτικού υλικού

με προσδιορισμένη στόχευση (θεματικές ενότητες) και συμβατότητα για χρήση μέσω εξειδικευμένης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης (e-platform) του έργου CREATIVE@HUBS.

Η ομάδα έργου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε, μέσω αναδόχου, στην προετοιμασία και ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για τις παρακάτω θεματικές ενότητες όπως αυτές προέκυψαν μετά από έρευνα και καταγραφή των αναγκών των ωφελουμένων στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας:

  • “Νέες Τεχνολογίες και Ψηφιακές Πλατφόρμες, σχετικά με την Τεχνολογία Blockchain στην ψηφιακή οικονομία”.
  • “Μέθοδοι Ανάπτυξης Κοινού”.
  • “Κόμβοι Πολιτιστικής Βιομηχανίας & Δικτύωση”.

Ο γενικός σκοπός του διαδραστικού υλικού είναι να εισάγει τους καταρτιζόμενους σε μια σειρά από δημιουργικές έννοιες, τεχνικές, στρατηγικές και να επιτρέψει την πρόσβαση σε εξειδικευμένες γνώσεις που μπορούν να τους βοηθήσουν σε πραγματικά πολιτιστικά επιχειρηματικά ζητήματα.

Μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του έργου κάθε ενδιαφερόμενος, κάνοντας δωρεάν την εγγραφή του, μπορεί να παρακολουθήσει το webinar-video με αφήγηση, να έχει σημειώσεις, διαφάνειες παρουσίασης και ερωτηματολόγια αυτοαξιολόγησης του επιπέδου γνώσεων που έλαβε για κάθε θεματολογία χωρίς δέσμευση και χρονικό όριο. Η δωρεάν πρόσβαση δίνει την δυνατότητα στον κάθε καταρτιζόμενο χρήστη της πλατφόρμας να επανέλθει και να επαναλάβει την μελέτη όσων διαδικτυακών ψηφιακών σεμιναρίων επιθυμεί κάνοντας και την αυτοαξιολόγηση γνώσεων κάθε φορά.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επισυναπτόμενα αρχεία:

Προηγούμενο UniAdrion (Πρωτοβουλία Αδριατικής-Ιονίου) « Πρόσκληση Συμμετοχής στο Θερινό σχολείο για τον αειφόρο τουρισμό από την UniAdrion ».

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter