Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Εκδήλωση ανακοίνωσης τελικών αποτελεσμάτων αξιολόγησης του Διασυνοριακού Ανοιχτού Διαγωνισμού Καινοτομίας στο πλαίσιο δράσεων του έργου Interreg Creative@Hubs.

Πραγματοποιήθηκε στις 3.02.2023 η εκδήλωση ανακοίνωσης των νικητών ανά τομέα στον Διασυνοριακό Ανοιχτό Διαγωνισμό Καινοτομίας στο πλαίσιο δράσεων του έργου Interreg Creative@Hubs, στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συγχαίρει ιδιαιτέρως τις δυο βραβευθείσες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αιτωλοακαρνανία, την ΚΟΙΝΣΕΠ Riverview Project καθώς και την ΚΟΙΝΣΕΠ Traces αλλά και όλους όσους κατέθεσαν τις καινοτόμες ιδέες τους συμμετέχοντας στο διαγωνισμό.
Η RIVERVIEW PROJECT ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. αποτελεί μια νεοσύστατη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας νέων ανθρώπων με έδρα το Δήμο Αγρινίου. Σκοπός της Επιχείρησης είναι να προστατεύσει και κυρίως να αναδείξει τη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα με επίκεντρο τον Αχελώο ποταμό, δίνοντας έτσι προοπτική ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Στοχεύει στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας και στην τοπική ανάπτυξη.
Η Κοιν. Σ. Επ. Traces ιδρύθηκε το 2019, με όραμα να στηρίξει την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας στην προσπάθειά της να καταστεί τουριστικός προορισμός υψηλής ποιότητας, τόσο σε επίπεδο εθνικό όσο και πανευρωπαϊκά. Η αγάπη για τον τόπο μας, τη φύση του, τον πολιτισμό του, το έμψυχο δυναμικό του, αποτελούν ώθηση ώστε να στοχεύσουν στην ανάδειξη αυτών των στοιχείων, ώστε να διαμορφώσουν μία ολιστική τουριστική πρόταση βασισμένη στα μοναδικά στοιχεία της περιοχής μας.

Προηγούμενο Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο νόμος 5016/2023 για τη Διεθνή Εμπορική Διαιτησία.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter