Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων «Ημέρα Καριέρας της Α.Σ. “Προωθώντας την Απασχόληση”-Ιωάννινα 2015» στις 17 Ιουνίου 2015 σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Ξενοδοχείου Grand Serai στα Ιωάννινα.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» από το Δικαιούχο / Α.Σ. «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», Δράση 4: «Δικτύωση μεταξύ των Εταίρων και με την Τοπική Κοινωνία», διοργανώνει στις 17 Ιουνίου 2015 σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Ξενοδοχείου Grand Serai στα Ιωάννινα, την εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων «Ημέρα Καριέρας της Α.Σ. “Προωθώντας την Απασχόληση”-Ιωάννινα 2015».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων επιδιώκει να φέρει σε επαφή τις Επιχειρήσεις-Μέλη του με τους 97 απόφοιτους των προγραμμάτων κατάρτισης και συμβουλευτικής της Πράξης ΤΟΠΣΑ «Προωθώντας την Απασχόληση». Οι εν λόγω ωφελούμενοι του έργου, αποφοίτησαν και έλαβαν τις σχετικές βεβαιώσεις κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων που αφορούσαν τέσσερις τομείς εργασιακής αιχμής. Συγκεκριμένα, οι τομείς κατάρτισης αυτοί είχαν τα εξής θέματα:

  1. Οργάνωση-Λειτουργία Μικρών Ξενοδοχειακών Μονάδων & Καταλυμάτων και Επιχειρήσεων Εναλλακτικού Τουρισμού.
  2. Ανάπτυξη επαγγελματικής δραστηριότητας στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
  3. Ανάπτυξη επαγγελματικής δραστηριότητας στον Πρωτογενή Τομέα.
  4. Ανάπτυξη επαγγελματικής δραστηριότητας και αυτοαπασχόλησης με έμφαση στον τομέα της κοινωνικής οικονομίας.

Οι ειδικότητες των ωφελουμένων ανά κατηγορίας μόρφωσης είναι οι εξής:

Μεταπτυχιακό: 1, ΑΕΙ: 18, ΤΕΙ: 8, ΙΕΚ: 7, ΛΥΚΕΙΟ:  35, ΕΠΑΣ & ΤΕΕ: 1, ΤΕΕ: 3, ΤΕΣ: 3, ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ: 1, ΓΥΜΝΑΣΙΟ: 16, ΔΗΜΟΤΙΚΟ: 3, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: 1. Από αυτούς, οι 22 έχουν Αγροτική Εμπειρία.

Συμμετέχοντας στην «Ημέρα Καριέρας “Προωθώντας την Απασχόληση” του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων»  τόσο οι ίδιοι οι επιχειρηματίες όσο και τα στελέχη των επιχειρήσεων, θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να γνωριστούν με τους καταρτισθέντες απόφοιτους του Έργου, ώστε να αξιολογήσουν τη δυνατότητα να ωφεληθεί η επιχείρησή τους, διερευνώντας τα Βιογραφικά Σημειώματα, τις δυνατότητες συνεργασίας ή πρόσληψης, υλοποίησης προγραμμάτων απασχόλησης-μαθητείας κλπ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου η κάθε επιχείρηση θα διαθέτει το δικό της τραπέζι υποδοχής, με σχετικό ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό της επιχείρησης, για να συνομιλήσει με τους υποψήφιους συνεργάτες.

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 στο τηλέφωνο 26510 64013 και στο email e.kefala@cciioannina.gr .

  

 

    Ο Πρόεδρος

       Του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

       Ιωάννης Β. Μήτσης

Πηγή: ENTERPRISE EUROPE NETWORK

Προηγούμενο Συμμετοχή του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου στην 25η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών της Ταϊπέι στην Ταιβάν.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter