Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Εκπαιδευτικά Προγράμματα από το ΚΕΔΙΒΙΜ/ΟΠΑ για τα μέλη Επιμελητηρίων.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) προσφέρει μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με άμεσο αντίκτυπο στην αγορά εργασίας, και είμαστε βέβαιοι ότι πολλά από τα μέλη του Επιμελητηρίου σας θα βρουν υλικό στα ενδιαφέροντά τους. Τονίζουμε ότι υπάρχει δυνατότητα χορήγησης έκπτωσης σε περίπτωση εγγραφών που γίνονται από μέλη ενώσεων επαγγελματιών, όπως το Επιμελητήριό σας.  

Ο πρακτικότερος τρόπος πληροφόρησης για τα προγράμματά μας είναι να προωθήσετε τη διεύθυνση του ιστοτόπου μας στα μέλη σας: https://diaviou.aueb.gr. Στον ιστότοπο υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προγράμματά μας, και ιδιαιτέρως το κόστος, το περιεχόμενο, και οι προθεσμίες εγγραφής. Στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου υπάρχει η επιλογή να δηλώσουν τα μέλη σας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, ώστε να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τα προγράμματά μας.  

Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφόρηση, 

Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ)
Κεφαλληνίας 46, 11251, Αθήνα
Email: kedivim-opa@aueb.gr
Τηλ. 210 8203 753

Προηγούμενο Διακήρυξη 11/2022 για την προμήθεια ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ για Εξετάσεις ΕΝΖΥΜΙΚΟΥ ΑΝΟΣΟΦΘΟΡΙΣΜΟΥ, με ταυτόχρονη παραχώρηση συνοδού εξοπλισμού αναλυτή και αναλωσίμων,για την κάλυψη αναγκών του Γ.Ν.Ζ., για ένα (1) περίπου έτος.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter