Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Εκπαιδευτική αποστολή στην Ιαπωνία για στελέχη της ΕΕ.

Το EU-Japan Center ζητά επί του παρόντος αιτήσεις για το επόμενο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα στην Ιαπωνία: «Get Ready for Japan». Η φετινή συνεδρία επιστρέφει επιτέλους στη φυσική της μορφή στο Τόκιο. Το πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στοχεύει στη βελτίωση της ευαισθητοποίησης των εταιρειών της ΕΕ σχετικά με το ιαπωνικό επιχειρηματικό περιβάλλον και συνολικά τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες με την Ιαπωνία.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ παρακάτω:

Πρόγραμμα εκπαίδευσης 2 εβδομάδων «Get ready for Japan».

•Ημερομηνίες εκπαιδεύσεων : 15 – 26 Μαΐου 2023

•Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023

•Τόπος: Τόκιο, Ιαπωνία Στοχεύοντας ευρωπαϊκές εταιρείες (ιδιαίτερα τις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις), το πρόγραμμα «Get Ready for Japan» διάρκειας 2 εβδομάδων προσφέρει στους διαχειριστές τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν και να κατανοήσουν τόσο τα πολιτιστικά όσο και τα οικονομικά στοιχεία που καθορίζουν και εξηγούν τα επιχειρηματικά και τεχνολογικά επιτεύγματα της Ιαπωνίας. Αυτό το εκπαιδευτικό μάθημα αποτελείται από έναν συνδυασμό διαλέξεων, περιπτωσιολογικών μελετών, διαπραγματευτικών ασκήσεων παιχνιδιού ρόλων με Ιάπωνες διευθυντές και εκδρομές.

Η εκπαίδευση μπορεί να περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα να έχετε προσαρμοσμένες συναντήσεις B2B. Σκοπός της εκπαίδευσης είναι:

•να αποκτήσει μια ευρεία κατανόηση του ιαπωνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, των επιχειρηματικών πρακτικών και των προσωπικών επικοινωνιών ιαπωνικού τύπου, προκειμένου να βρει τρόπους για να κάνει επιτυχημένες επιχειρήσεις μέσω μιας σχέσης συνεργάτη.

•να γνωρίσουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων στο εσωτερικό των ιαπωνικών εταιρειών και επομένως να αποκτήσουν καλύτερη κατανόηση του στυλ διαπραγμάτευσης και της ιεραρχίας τους. •να δώσει την ευκαιρία να ενισχύσει τις σχέσεις με τους τρέχοντες Ιάπωνες πελάτες και να διευκολύνει τις επαφές με μελλοντικούς κατά τη διάρκεια μεμονωμένων εταιρικών συναντήσεων: online B2B Προκειμένου να διασφαλιστεί υψηλός βαθμός προσωπικής προσοχής, ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται στους 14.

Ως εκ τούτου, θα γίνει επιλογή μεταξύ όλων των αιτήσεων που ελήφθησαν.

Πρόσθετες πληροφορίες και έντυπο αίτησης είναι διαθέσιμα εδώ: https://www.eu-japan.eu/events/get-ready-for-japan-training-programme

Πηγή: EU-Japan Centre for Industrial Cooperation / EEN Japan

Προηγούμενο TourismToday News

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter