Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & ΤΗΝ COORDINATORS SA

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και ο εγκεκριμένος φορέας εκπαίδευσης διαμεσολαβούντων προσώπων στην Ιδιωτική Ασφάλιση, του Ομίλου Επιχειρήσεων Π.& Ε .Καρναχωρίτη COORDINATORS S.A., συνδιοργάνωσαν την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009 στην Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Εκπαιδευτικό Σεμινάριο  με τίτλο «18o INSURANCE BROKERS FORUM 2009» στα πλαίσια των εκπαιδευτικών συνεδρίων «COORDINATORS M.Q.I. QUALITY CERTIFIED».

 

 Θέματα που απασχόλησαν το σεμινάριο και εξετάστηκαν κατά θεματική ενότητα ήταν:

  1. Η πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές   δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, στην ιδιωτική Ασφάλιση.
  2. Η επικαιροποίηση θεσμικού πλαισίου Ιδιωτικής Ασφάλισης (με την ανάλυση 5ης Οδηγίας Αυτοκινήτου και την ανάλυση της Οδηγίας για Εποπτεία Αντασφάλισης).
  3. Η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που απασχολούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.               

               

Οι συμμετέχοντες ως πιστοποίηση της συμμετοχής τους στο σεμινάριο έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης εργασιών και επικαιροποίησης γνώσεων νομικού πλαισίου ασφαλιστικής διαμεσολάβησης & βεβαίωση παρακολούθησης Σεμιναρίου  για την «Πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας»  σύμφωνα με την Απόφαση της Ε.Π.Ε.Ι.Α (Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης).

 

Το σεμινάριο παρακολουθήθηκε με μεγάλη προσοχή από ένα πολύ  μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, συμβούλων, μεσιτών, υπαλλήλων ασφαλιστικών εταιριών, τραπεζικών υπαλλήλων αλλά και επιχειρηματιών και εργαζομένων στην αγορά του αυτοκινήτου στοιχειοθετώντας άλλη μια επιτυχημένη πρωτοβουλία που φιλοξενήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας .

 ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009)

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter