Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ο νέος Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Αγρίνιο  26  Οκτωβρίου 2009

Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

                  ο νέος Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου.

       Μια ακόμη πιστοποίηση του κύρους του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας έλαβε χώρα στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής, που έγινε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στην έδρα του στην Αθήνα, παραβρέθηκε και χαιρέτισε και η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη.     

     Στο χαιρετισμό της η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας επισήμανε ότι η βασική επιδίωξη του νέου Υπουργείου αποτελεί η προώθηση συντονισμένων πολιτικών με βραχυπρόθεσμο στόχο την αναθέρμανση της οικονομίας και μεσοπρόθεσμο στόχο την αναδιάρθρωση της παραγωγικής βάσης της χώρας με αιχμή την πράσινη ανάπτυξη και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

      Για να πετύχουμε τους στόχους μας επισήμανε η Υπουργός είναι απαραίτητη η συνεργασία με όλους τους παραγωγικούς φορείς για την προώθηση ενός αξιόπιστου και ρεαλιστικού σχεδίου που θα θέτει τις βάσεις και τολμηρές τομές στο αναπτυξιακό πρότυπο της χώρας.

2_F7919.JPG2_F7919.JPG

     Επίσης αναφέρθηκε στον πολύ σημαντικό ρόλο των Επιμελητηρίων τόσο για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας όσο και για την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας. Το δίκτυο των Επιμελητηρίων επισήμανε η Υπουργός, με την γεωγραφική τους διασπορά σε ολόκληρη τη χώρα αποτελεί βασικό μηχανισμό για την επιτυχή υλοποίηση μίας σειράς από πολιτικές για την διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας και την προσέλκυση επενδύσεων. 

     Μετά το τέλος των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία για την εκλογή έξι νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου που είχε λήξει η θητεία τους. Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας επανεκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Κούτσης Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΚΑΠΟΡΤ Α.Ε.. Κατόπιν και κατά τη διάρκεια της συγκρότησης σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου από τις αρχαιρεσίες που προέκυψαν ο κ. Βασίλης Κούτσης εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του οργανισμού.

 

1_F7880.JPG

    Πρόκειται  ασφαλώς, για μια ακόμη απόδειξη το πρωταγωνιστικού ρόλου που κατέχει το Επιμελητήριο του νομού μας στους διεθνείς εμπορικούς οργανισμούς και τα κέντρα αποφάσεων αλλά και μια ακόμη ανάληψη ευθύνης για την προώθηση της ανταγωνιστικότητας και της επιχειρηματικής δράσης στην Αιτωλοακαρνανία.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο NEWSLETTER ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter