Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2009, Έκθεση ελιάς και ελαιολάδου [8-10/05/2009]

8-10 Μαΐου 2009

ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2009, Έκθεση ελιάς και ελαιολάδου

Τα πάντα για το ελαιόδεντρο, την βρώσιμη ελιά και το ελαιόλαδο.

eleotexnia_F12184.jpg

Κλαδική έκθεση Ελαιοτεχνία 2009 την οποία διοργανώνει η εταιρία Compass Εxpo ΕΠΕ. Όλες οι πληροφορίες στο http://www.eleotexnia.gr/

Η 2η Ελαιοτεχνία 2009 συνδιοργανώνεται μαζί με την ΕΔΟΕΕ (Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ελαιολάδου και Ελιάς). Τελεί υπό την αιγίδα φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων, με τη συνεργασία Διεθνών Οργανισμών, τη συμμετοχή ξένων οργανώσεων και με χορηγούς επικοινωνίας σημαντικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Την έκθεση αναμένεται να επισκεφτούν ενδιαφερόμενοι, επιχειρηματίες, αγοραστές από όλη την χώρα και από το εξωτερικό.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης πρόκειται να προβληθούν οι ενότητες: μηχανήματα επεξεργασίας και τυποποίησης ελαιολάδου, μηχανήματα επεξεργασίας και τυποποίησης ελιάς, Εργαστήρια και όργανα ποιοτικού ελέγχου, Πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO και HACCP, Αντλίες, Κινητήρες, Δεξαμενές, Βαρέλια, Ανοξείδωτες κατασκευές, Λευκοσιδηρουργία, Φυτώρια, Ελαιόδιχτα, Ελαιοραβδιστικά, Γεωργικός εξοπλισμός και εξαρτήματα, Χάρτινη και γυάλινη συσκευασία, Μηχανήματα συσκευασίας, Ετικέτες , Υγιεινή χώρων, Είδη προστασίας εργαζομένων, Δημόσιοι φορείς, Επαγγελματικές ενώσεις, Χρηματοδοτικοί φορείς, κ.ά.

Μέσω της έκθεσης θα αναδειχθούν νέα επιχειρηματικά προϊόντα, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό (ελαιουργείων, τυποποιητικών επιχειρήσεων κλπ), το φυτωριακό υλικό, τα υλικά συσκευασίας, τα επώνυμα τυποποιημένα ελαιόλαδα, τα εργαστήρια αναλύσεων, κ.λπ. Επίσης , Επιδιώκει να φέρει σε επαφή τους έλληνες τυποποιητές-εξαγωγείς με τα κανάλια διανομής και διάθεσης στο εξωτερικό και να δώσει την ευκαιρία στους συλλογικούς φορείς να προβάλλουν τις δραστηριότητες και το έργο τους και να παρουσιάσει σε έναν ενιαίο χώρο τα πάντα γύρω από το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά.

Η έκθεση αυτή θα απευθύνεται σε ελαιοπαραγωγούς, σε εκπροσώπους των συνεταιρισμών και των ενώσεών τους, σε ελαιουργούς, σε εκπροσώπους και τα στελέχη των τυποποιητικών επιχειρήσεων, σε εμπόρους, διανομείς και λιανοπωλητές, στους εξαγωγείς και εισαγωγείς των αγορών – στόχων, καθώς και σε καταναλωτές που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον κλάδο.

Η έκθεση αυτή θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες 8 έως 10 Μαίου 2009 και ώρες από 10.00 π.μ έως 20.00 μ.μ, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού, Εγκατάσταση Ξιφασκίας. Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις όπως Συνέδρια, Ημερίδες, Εταιρικές παρουσιάσεις κλπ. Ιδιαίτερες και εξειδικευμένες υπηρεσίες υποδοχής, φιλοξενίας και ξενάγησης έχουν προγραμματισθεί για τους υπεύθυνους όλων των σημαντικών επιχειρήσεων.

Προηγούμενο ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter