Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας για την ενημέρωση των επιχειρήσεων Παραγωγής –Μεταποίησης –Τυποποίησης και Εμπορίας κρέατος του Νομού μας.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                          

                                                           

                                                                              Αγρίνιο 28 Σεπτεμβρίου 2009

 

Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας για την  ενημέρωση των επιχειρήσεων Παραγωγής –Μεταποίησης –Τυποποίησης και Εμπορίας κρέατος  του Νομού μας.

Το  Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, το Σωματείο Κρεοπωλών  Αγρινίου σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση στις 23 Σεπτεμβρίου στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

Παρουσιάστηκαν με κάθε λεπτομέρεια  τα νέα μέτρα που θεσπίζονται με την υπ’αριθμ.312898/28-07-09 απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αφορούν στην Παραγωγή, Μεταποίηση, Τυποποίηση, Διακίνηση και Εμπορία Κρεάτων. Ειδικά αναλύθηκαν τα νέα μέτρα σε όλους τους παραπάνω τομείς με ιδιαίτερη έμφαση στην  υποχρεωτική αναγραφή καταγωγής και προέλευσης στις ετικέτες των ζυγιστικών μηχανών.

Την  εκδήλωση αρχικά χαιρέτισε ο Αντινομάρχης κ. Δημοσθένης Καπώνης επισημαίνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον της Νομαρχίας πάνω στα ζητήματα που αφορούν το κρέας στο νομό, ενώ μετέφερε και τις προσωπικές ευχές του Νομάρχη Θύμιου Σώκου για επιτυχία στην εκδήλωση.

Το λόγο  επίσης  πήρε    ο    Πρόεδρος    του    Επιμελητηρίου   Αιτωλοακαρνανίας,  κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής που επισήμανε ότι στη σύγχρονη εποχή η παραγωγή και η εμπορία του κρέατος αποτελεί μεγάλη ευθύνη καθώς ο πολίτης έχει δικαίωμα και  απαιτεί να πληροφορείται οτιδήποτε αφορά στα τρόφιμα που καταναλώνει. Παράλληλα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε ότι οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με το κρέας και γενικότερα με τα τρόφιμα θα έχουν πάντα μαζί τους το Επιμελητήριο αρωγό σε κάθε προσπάθεια για καλύτερα προϊόντα και εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών και Πρόεδρος των κρεοπωλών του νομού μας κ. Βασίλης Παπαθανάσης ενώ ως αρμόδιος υπηρεσιακός παράγων από τον  Ελληνικό Οργανισμό Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛ.Ο.ΓΑ.Κ) Πελοποννήσου, ανέλυσε το θέμα διεξοδικά η επόπτρια του οργανισμού κα Ιωάννα Τσιλιγιάννη.

    

               

                                                                                              ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter