Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

«ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Ε-Security)»

Αγρίνιο, 4 Μαΐου  2009

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι ανακοινώθηκε η δράση «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων στην ψηφιακή ασφάλεια (e-Security)», που υλοποιείται από την «Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ».

Η δράση απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, ανεξάρτητα από τη νομική μορφή τους. Επιχορηγεί με ποσοστό έως και 70% την υλοποίηση επενδύσεων που έχουν στόχο την αποτελεσματικότερη πρόληψη και αντιμετώπιση ψηφιακών κινδύνων και απειλών εις βάρος των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της δράσης, χρηματοδοτούνται δαπάνες που αφορούν στην προμήθεια εξοπλισμού, λογισμικού και υπηρεσιών για τη βελτίωση της ψηφιακής ασφάλειας. Η ενίσχυση καταβάλλεται στην επιχείρηση μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης και την πιστοποίησή της από την «Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ». Η χρονική διάρκεια ολοκλήρωσης των εγκριθέντων επενδυτικών σχεδίων δεν πρέπει να υπερβαίνει τους έξι μήνες από την ημερομηνία έγκρισης.

Ο ελάχιστος προϋπολογισμός ανά υποβαλλόμενο επενδυτικό σχέδιο ορίζεται στις 5.000 ευρώ και το μέγιστο ύψος του προϋπολογισμού του επενδυτικού σχεδίου εξαρτάται από το μέγεθος της επιχείρησης και δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 70.000 ευρώ. 

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση, μπορούν κατ' αρχήν να εγγράφονται και να δηλώνουν στοιχεία συμμετοχής από την Τετάρτη 22 Απριλίου 2009 στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.digitalaid.gr/e-security. Στη συνέχεια, από την Πέμπτη 7 Μαΐου 2009 και ώρα 12.00, μπορούν στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση επιχορήγησης του επενδυτικού σχεδίου τους για την Ψηφιακή Ασφάλεια.

Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα χρηματοδοτηθούν γίνεται με σειρά προτεραιότητας υποβολής της αίτησης επενδυτικού σχεδίου και έως ότου να εξαντληθεί ο διαθέσιμος προϋπολογισμός ανά Περιφέρεια της χώρας. Ο συνολικός προϋπολογισμός δημόσιας δαπάνης της δράσης ανέρχεται σε 10.500.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε υλοποίηση επενδύσεων ύψους 15.000.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Ενημέρωσης Επενδυτών, 2ος Όροφος, Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1 στο Αγρίνιο. Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κωνσταντίνος Καρράς, τηλ. 26410 74622 e-mail: karras@epimetol.gr

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο–Αθήνας διοργανώνει στην Ιταλία,την 1η Ελληνική “ΑΓΟΡΑ” (Διεθνής έκθεση),από τις 12 έως 20 Σεμπτεμβρίου 2009

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter