EPIMELITIRIO 1502X1121 1
Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ
IMG 20210726 212153 Αντίγραφο

Εταιρείες από την Ουγγαρία αναζητούν συνεργασίες με Ελληνικές επιχειρήσεις (buyers)

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Enterprise Europe Network Hellas με τη HEPA https://hepa.hu/en, εταιρείες από την Ουγγαρία αναζητούν συνεργασίες με Ελληνικές επιχειρήσεις (buyers) στους τομείς Environment, Industrial και F&B.

Θα βρείτε το προωθητικό υλικό σε Ελληνικά και Αγγλικά για τις Ουγγρικές εταιρείες στους τομείς Environment, Industrial ΕΔΩ και στους τομείς F&B ΕΔΩ.

(Σύντομη περιγραφή της εταιρίας-Περιγραφή με απλά λόγια της προσφερόμενης τεχνολογίας/προϊόντος/υπηρεσίας με έμφαση στα οφέλη που επιφέρει-Είδος επιχειρήσεων που ενδιαφέρεται για σύναψη συνεργασίας-Είδος/μορφή επιθυμητής συνεργασίας -Λέξεις κλειδιά).

Τα στοιχεία επικοινωνίας θα δοθούν στη φάση που θα υπάρξει ενδιαφέρον από την Ελληνική πλευρά για το ψηφιακό B2B και θα προχωρήσουμε στο introduction των δύο εταιρειών.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε παρακαλείσθε συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρουσίαση των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων και την διαδικασία, επικοινωνήστε με το Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, την κα Σακελλαρίου στο 210-3382460, 2103626664, ksakellariou@acci.gr.
 

Επιπλέον πληροφορίες για το Δίκτυο:

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Αποτελείται από περισσότερους από 450 συνεργαζόμενους οργανισμούς, 3.000 εξειδικευμένα στελέχη και 17 ομάδες εμπειρογνωμόνων σε αντίστοιχους επιχειρηματικούς τομείς. Ο ελληνικός κόμβος του Enterprise Europe Network, είναι ένα δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης. Αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Οι σύμβουλοι του Enterprise Europe Network έχουν την εμπειρία και τους πόρους για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Σε όποιον τομέα και αν δραστηριοποιείστε, μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε για τις καλύτερες ευκαιρίες της αγοράς για να σας βοηθήσουμε να επεκταθείτε διεθνώς.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετίζονται με τις ανάγκες μιας επιχείρησης στους τομείς της Διεθνοποίησης, Ανάπτυξης ικανοτήτων, Βιωσιμότητας, Ευρωπαϊκής Ενιαίας Αγοράς, Ψηφιοποίησης, Χρηματοδότησης μέσω Ε.Ε. και πρόσβασης σε χρηματοδότηση. Επίσης, για τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για την εξωστρέφεια υπάρχει ενημέρωση για επιχειρηματικές εκδηλώσεις (B2B) και για πιθανές επιχειρηματικές συνεργασίες.

πηγή: EBEA

Προηγούμενο Meet 1100+ exhibitors at BEAUTYISTANBUL Exhibition on 2-4 October 2024 in Taksim-Istanbul-Türkiye

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter