Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (Ο.Β.Ε.) υλοποιεί δύο προγράμματα κατάρτισης 80 ωρών έκαστο, που αφορούν : 1)Στέλεχος Πωλητής Λιανικής 2)Στέλεχος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Ασφαλούς Διακίνησης Καυσίμων.

Το επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (Ο.Β.Ε.) υλοποιεί δύο προγράμματα κατάρτισης 80 ωρών έκαστο, που αφορούν : 1)Στέλεχος Πωλητής Λιανικής 2)Στέλεχος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Ασφαλούς Διακίνησης Καυσίμων. Σ’ αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να συμμετάσχουν 1.280 εργαζόμενοι συνολικά (αθροιστικά και για τα δύο) από όλες τις διοικητικές περιφέρειες της χώρας (με σχέση εξαρτημένης εργασίας) ή εποχικά εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ανεξάρτητα από τον κλάδο ή την επιχείρηση που απασχολούνται και ο καθένας εξ αυτών μπορεί να επιλέξει να συμμετάσχει σε ένα εκ των δύο. Το εκπαιδευτικό επίδομα είναι 400 ευρώ (μείον τις νόμιμες κρατήσεις).

Συνημμένα θα βρείτε την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελούμενων για την παραπάνω Δράση, καθώς και το σχετικό διαβιβαστικό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση και την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στις παραπάνω δράσεις, όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: https://www.katartisi.obe.gr/.

Παρακαλούμε όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ενημερωθούν οι εν δυνάμει ενδιαφερόμενοι σχετικά με τις ανωτέρω δράσεις.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορειται να επικοινωνειται με την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος.

Τηλ. Επικοινωνίας

210 3820860

Πηγή: Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (Ο.Β.Ε.)

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Συνεχής η υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας δράσεων εξωστρέφειας με σκοπό την προβολή και ανάδειξη της περιοχής μας ως προορισμού Φυσιολατρικού και Εναλλακτικού τουρισμού.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter