Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

ΚΕΕΕ «Φάρος Ελπίδας» για την παγκόσμια οικονομία & τις επιχειρήσεις η συμφωνία για τα σιτηρά Ρωσίας-Ουκρανίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΕΕ: «Φάρος Ελπίδας» για την παγκόσμια οικονομία & τις επιχειρήσεις

η συμφωνία για τα σιτηρά Ρωσίας Ουκρανίας

Η Ρωσία και η Ουκρανία συμφώνησαν σε μια λύση για εξαγωγή εκατομμυρίων τόνων σιτηρών από την Ουκρανία. Τόσο η Ρωσία όσο και η Ουκρανία υπέγραψαν χωριστές συμφωνίες την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη με τη μεσολάβηση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

«H διεθνής πρωτοβουλία για τη διασφάλιση της ασφαλούς εξαγωγής σιτηρών, τροφίμων και λιπασμάτων, μέσω της εμπόλεμης ζώνης της Μαύρης Θάλασσας, δίνει έναν «φάρο ελπίδας» για όλο τον κόσμο, ώστε να αντιμετωπιστεί η επισιτιστική κρίση και να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης» δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων, Γιάννης Μασούτης.

Η ΚΕΕΕ, έπειτα από αυτή την θετική εξέλιξη, εκτιμά ότι σταδιακά θα αποκλιμακωθούν οι τιμές στις πρώτες ύλες των αγροδιατροφικών αγαθών, ενώ αυτή η συμφωνία δείχνει το δρόμο και για την αποκατάσταση του ενεργειακού κόστους. 

Προηγούμενο Γνωστοποίηση διενέργειας δυο (2) Προσκλήσεων για την 1η Δημόσια Διαβούλευση αρχικών Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια : α)« ΝΕΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ» β)«Νέου Ψηφιακού Φορητού – Τροχήλατου Ακτινολογικού Μηχανήματος».

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter