Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του τουρισμού «itn Ελληνικός Τουρισμός».

Αξιότιμοι Κύριοι/Κυρίες

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του τουρισμού «itn Ελληνικός Τουρισμός».

Βασικό θέμα στο νέο φύλλο οι χειμερινοί προορισμοί. Τι είπαν στην itn για τη νέα σεζόν οι δήμαρχοι Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος και Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης. Στην πρώτη σελίδα βασικό θέμα είναι οι χειμερινοί προορισμοί ή αλλιώς οι προορισμοί του Ορεινού Όγκου και οι προσδοκίες για τη φετινή χειμερινή περίοδο που θα εξελιχθεί μέσα σε ένα αντιφατικό περιβάλλον. Από τη μία πλευρά υπάρχει διάθεση για ταξίδια μετά τους περιορισμούς της πανδημίας και οι κρατήσεις για τα τριήμερα και τις γιορτές είναι ψηλά. Από την άλλη όμως το διεθνές γεωπολιτικό και οικονομικό περιβάλλον αναμένεται να επηρεάσει και τις όποιες ταξιδιωτικές επιλογές των νοικοκυριών, ιδίως αν η κατάσταση τον χειμώνα με την ενέργεια εκτραχυνθεί. Ουδείς γνωρίζει σε αυτή τη φάση προς τα πού θα «κλίνει» η ζυγαριά.

Στην εφημερίδα -την πρώτη σε μηνιαία βάση- φιλοξενούνται συνεντεύξεις από σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής και των φορέων του τουρισμού. Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αφιερώματα για την τεχνητή νοημοσύνη στην εστίαση και τις τάσεις που υπάρχουν στους Online Travel Agents.

Στην itn Ελληνικός Τουρισμός θα βρείτε, όπως πάντα και τις τρέχουσες ειδησεογραφικές εξελίξεις του κλάδου. Το επόμενο φύλλο θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου.

Καλή ανάγνωση!

Πατήστε το σύνδεσμο και ξεφυλλίστε το νέο φύλλο της εφημερίδας https://itnnews.gr/wp-content/uploads/2022/10/ITN_04102022.pdf

Προηγούμενο 4η διεθνής έκθεση E N E R G I A – T E C / Ηλεκτρολογικό Υλικό-Φωτισμός-Συστήματα Ασφαλείας-Ηλεκτροκίνηση.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter