Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με σημαντικά επιχειρηματικά αποτελέσματα έκλεισε ο κύκλος των επιχειρηματικών συναντήσεων & δράσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στα πλαίσια του έργου Creative@Hubs.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Αγρίνιο, 10 Απριλίου 2023

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με σημαντικά επιχειρηματικά αποτελέσματα έκλεισε ο κύκλος των επιχειρηματικών συναντήσεων & δράσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στα πλαίσια του έργου Creative@Hubs.

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με σημαντικά επιχειρηματικά αποτελέσματα έκλεισε ο κύκλος των επιχειρηματικών συναντήσεων & δράσεων εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, που έλαβαν χώρα τον Μάρτιο & τον Απρίλιο, στα πλαίσια του έργου Creative@Hub, με στόχο την υποστήριξη του κλάδου της πολιτιστικής βιομηχανίας και των επιχειρήσεων της αγροδιατροφής, της δημιουργίας και της τέχνης.
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε στις επιχειρηματικές συναντήσεις και στην δράση δικτύωσης “Make noise event”, με εκπροσώπους επιχειρήσεων & τρίτων hubs που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ηλείας στην Food Expo 2023 στις 18 & 19 Μαρτίου 2023, κατά τη διάρκεια της οποίας υλοποιήθηκαν επιχειρηματικές συναντήσεις και παρουσιάστηκαν τοπικά κρασιά και ελαιόλαδα.
Οργάνωσε, συντόνισε & υλοποίησε, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αχαΐας και Ηλείας, τη δράση παρουσίασης καινοτόμων βραβευμένων ιδεών στα πλαίσια του έργου Creative@hubs, με μελέτη καλών πρακτικών αειφόρου ολιστικής διαχείρισης παράκτιων περιοχών στον κόμβο του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτο CIHEAM Tricase Hub και στο Port Museum του Τρικάσε στις 27 Μαρτίου 2023, συνδέοντας τα παραδοσιακά επαγγέλματα, τις καινοτόμες ιδέες και την δημιουργική επιχειρηματικότητα. Καθώς επίσης στον κόμβο του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου CIHEAM Bari Hub την εκδήλωση παρουσίασης των καινοτόμων βραβευμένων επιχειρηματικών ιδεών στις 28 Μαρτίου 2023, συνδέοντας ελληνικές & ιταλικές επιχειρήσεις, υποστηρίζοντας την καινοτομία, ενισχύοντας την εξωστρέφεια, δίνοντας βήμα στους νέους ανθρώπους στα πρώτα επιχειρηματικά τους βήματα.
Οργάνωσε, συντόνισε & υλοποίησε, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αχαΐας και Ηλείας, την τριήμερη δράση (από 3 έως 5 Απριλίου 2023) επιχειρηματικών συναντήσεων στην Ζάκυνθο, στο πλαίσιο του έργου #Interreg_CreativeHubs, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων του δημιουργικού κλάδου και του κλάδου της αγροδιατροφής από τη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο και τα Ιόνια Νησιά. Υλοποιήθηκαν 50 επιχειρηματικές συναντήσεις και συμμετείχαν 4 επιχειρήσεις από την Αιτωλοακαρνανία.
Οργάνωσε, συντόνισε & υλοποίησε, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αχαΐας και Ηλείας, την δράση παρουσίασης καινοτόμων βραβευμένων ιδεών στα πλαίσια του έργου Creative@hubs στις 6 Απριλίου 2023, κλείνοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα συνεχών δράσεων εξωστρέφειας και επιχειρηματικών συναντήσεων, υποστηρίζοντας την τοπική οικονομία, ενισχύοντας την εξωστρέφεια, κάνοντας πράξη την στήριξη της επιχειρηματικής καινοτομίας, ενισχύοντας νέους ανθρώπους στα πρώτα επιχειρηματικά τους βήματα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επισυναπτόμενα αρχεία:

Προηγούμενο OIKOΔΟΜΗ EXPO NEWS #2 Απρίλιος 2023.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter