EPIMELITIRIO 1502X1121 1
Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ
APERITIVO EIKONA

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΑΙΩΝ ΜΕ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΔΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ‘MEDITERRANEAN APERITIVO’

Το Επιμελητηριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του, ότι η Αγροτική Σύμπραξη ΠΔΕ υλοποιεί το έργο MEDITERRANEAN APERITIVO (MAP), το οποίο φέτος διανύει την τρίτη και τελευταία χρονιά του και αναφέρεται στην προώθηση της βρώσιμης ελιάς.

Στα πλαίσια του έργου έχουν προγραμματιστεί για φέτος μια σειρά προωθητικών ενεργειών σε ΗΠΑ, Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για τις εταιρείες του χώρου να προβληθούν επωνύμως σε αυτές τις χώρες.

Για το λόγο αυτό, η ΑΣ ΠΔΕ προσκαλεί εταιρείες και παραγωγούς με εξαγωγικό προφίλ από τον κλάδο της βρώσιμης ελιάς, να συμβληθούν μαζί της, αλλά και με το έργο, έτσι ώστε να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη. Επισυνάπτεται σχετικό προωθητικό υλικό των ενεργειών που μέλλει να λάβουν χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το μνημόνιο συνεργασίας και τις ενέργειες του έργου, μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Μάριο Πραπόπουλο και ειδικό Σύμβουλο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο Τηλ: 2613 613276 η στο e-mail: info@agrifoodwest.gr.

Επισυναπτόμενο αρχείο.

Προηγούμενο Discover these exhibiting companies! Fresh & Grocery sectors

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter