Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στο Υπουργείο Τουρισμού για απόκτηση Πιστοποιητικού HealthFirst από τα τουριστικά καταλύματα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

 

         Αγρίνιο, 17Ιουνίου 2020

 

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στο Υπουργείο Τουρισμού για απόκτηση Πιστοποιητικού HealthFirst από τα τουριστικά καταλύματα.

              Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο ότι από την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, τέθηκε σε εφαρμογή η πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού (www.mintour.gov.gr) για την απόκτηση Σήματος Πιστοποίησης που φέρει τον τίτλο «Health First» και το οποίο είναι υποχρεωτικό για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που θα λειτουργήσουν κατά το έτος 2020.

 

              Το εν λόγω σήμα θα αναρτάται σε εμφανές σημείο του κοινόχρηστου χώρου υποδοχής του καταλύματος και θα αποδεικνύει ότι η επιχείρηση τηρεί τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου.

 

              Υπενθυμίζουμε ότι για τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα, το σήμα χορηγείται από το υπουργείο Τουρισμού μετά από αίτηση της επιχείρησης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (http://www.healthfirsttourism.gr/) .

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο Πρόσκληση Επιλογής Στελεχών Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Συνδικαιούχου της Πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ναυπακτίας».

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter