Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΜΜΕΧ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2009 

Ο Πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ κ. Γιώργος Σουφλιάς στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. 

   Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες από τον ΕΟΜΜΕΧ για γυναίκες και νέους. 

Στην Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας φιλοξενήθηκε μια ακόμη πολύ σημαντική ενημερωτική εκδήλωση την οποία αγκάλιασε  ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής και ειδικά οι γυναίκες και οι νέοι.

 

Συγκεκριμένα τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας Νέων και Γυναικών-ΕΠΑΝ ΙΙ» με κεντρικό  ομιλητή  τον Πρόεδρο του ΕΟΜΜΕΧ κ. Γεώργιο Σουφλιά.

 

Την συζήτηση      άνοιξε    ο     πρόεδρος     του   Επιμελητηρίου    Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής καλωσορίζοντας τον Πρόεδρο του ΕΟΜΜΕΧ και τονίζοντας την πολύ μεγάλη σημασία που έχουν τέτοιες εκδηλώσεις τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχολογία ειδικά των νέων και των γυναικών που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι το Επιμελητήριο όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του ΕΟΜΜΕΧ στο νομό μας και θα συνεχίσει να ενημερώνει τα μέλη του και να μεταφέρει για επίλυση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τα προγράμματα ενίσχυσης και στήριξης των μικρών και μεσαίων  επιχειρήσεων.

 

Ο πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ στη συνέχεια ανέπτυξε τις παραμέτρους του σημαντικού αυτού προγράμματος   που αφορά σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους, γυναίκες και νέους και που αναμένεται να τονώσει την επιχειρηματικότητα στη χώρα και να δώσει ανάσα στην απασχόληση. Ακόμη ο κ. Σουφλιάς τόνισε ότι είναι βέβαιο ότι σύντομα θα υπάρξουν και νέα προγράμματα που θα αφορούν και περισσότερες κατηγορίες πληθυσμού(π.χ. ΑμεΑ), αλλά και προγράμματα για τις ήδη υφιστάμενες επιχειρήσεις.Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Γιώργος Μπόλας, διευθυντής επιχειρηματικότητας του ΕΟΜΜΕΧ, που έδωσε πολλές λεπτομέρειες για τις παραμέτρους της ενίσχυσης αυτής μέσω του ΕΠΑΝ επιμένοντας στην καινοτομία που υπάρχει σε ότι αφορά τις αιτήσεις που είναι η αποκλειστικά ηλεκτρονική υποβολή τους.

 

 Διευκρίνισε μάλιστα ότι είναι ήδη αναρτημένη η προδημοσίευση των αιτήσεων αυτών για να τη μελετήσουν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι τον Ιούνιο που είναι και ο μήνας υποβολής. Σημειωτέον ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΟΜΜΕΧ www.eommex.gr και να βρουν την προδημοσίευση του προγράμματος στη σύνδεση Προγράμματα του ΕΟΜΜΕΧ στα πλαίσια του ΕΣΠΑ. Ακόμη μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν για πληροφορίες στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία gynaikeia@eommex.gr και neaniki@eommex.gr.

 

Τέλος στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας υπεύθυνοι επικοινωνίας είναι οι κ.κ. Καρράς, Σαμαρτζής και Ζάβρας και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 26410 74621-23.

 

Μετά τις ομιλίες ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και αποσαφηνίστηκαν πολλές απορίες από το κοινό που έδειξε ακόμη μια φορά ότι χρειάζεται τέτοιες εκδηλώσεις και παρεμβάσεις από το Επιμελητήριο του νομού.

 

 

                                                               ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ κ. Γιώργος Σουφλιάς στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.
Ο Πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ κ. Γιώργος Σουφλιάς στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Προηγούμενο ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter