Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικών Αγγέλων του 2023 (EBAN Annual Congress 2023).

Tο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικών Αγγέλων του 2023 (EBAN Annual Congress 2023)  θα φιλοξενηθεί στην πανέμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης! Το φετινό Συνέδριο, που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), την Πύλη InvestEU και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων (EBAN), θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Μαΐου και υπόσχεται να αποτελέσει μια ανεπανάληπτη εκδήλωση.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα εργαστήρια, παρεμβάσεις και παρουσιάσεις από κορυφαίους ομιλητές και απαράμιλλες δυνατότητες δικτύωσης με επενδυτές. Το 2023, η αρχαία ιστορία συναντά την καινοτομία στη Θεσσαλονίκη!

Το φετινό Συνέδριο θα καλύψει μια ευρεία γκάμα θεμάτων, όπως:

  • Επενδύσεις σε deeptech και νεοφυείς επιχειρήσεις (startups)
  • Συνεργασία οικοσυστημάτων της Κεντρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης με τα αντίστοιχα της Μέσης Ανατολής & Βόρειας Αφρικής
  • Διαφορετικότητα και συμπερίληψη

Στρατηγικές επενδύσεις σε επιχειρηματικούς αγγέλους το 2023

Πρόσκληση προς νεοφυείς επιχειρήσεις (startups)

Προσκαλούμε τις ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Συνέδριο και, αν επιλεγούν, να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε μερικούς από τους καλύτερους επιχειρηματικούς αγγέλους στον κόσμο και να κερδίσουν επενδυτικά βραβεία που ξεπέρασαν τις 200.000 ευρώ την προηγούμενη χρονιά! Καθώς η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 9 Απριλίου, παρακαλούμε να προωθήσετε την παρούσα ενημέρωση (οδηγίες και σύνδεσμος για την υποβολή αιτήσεων) με εταιρείες που ίσως ενδιαφέρονται το συντομότερο δυνατό. 

Σχετικά με το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικών Αγγέλων του 2023 (EBAN Annual Congress 2023)

Το Συνέδριο Επιχειρηματικών Αγγέλων (EBAN Congress) είναι μία από τις κύριες εκδηλώσεις του ΕΒΑΝ και διοργανώνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη για να προβάλει το επιτόπιο αναπτυσσόμενο οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων (startups) και επενδύσεων και να το φέρει σε επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο. Για το 2023, έχει επιλεγεί η πόλη της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες επενδυτές, ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων και φορείς καινοτομίας, που θα συναντηθούν σε ένα τριήμερο Συνέδριο, 24-26 Μαΐου, για να προωθήσουν περαιτέρω την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και να προσελκύσουν ιδιωτικές επενδύσεις στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) και την Πύλη InvestEU, με τη συμμετοχή του Ελληνικού Δικτύου Επιχειρηματικών Αγγέλων (HeBAN).

Θα σας δούμε εκεί!

Προηγούμενο Newsletter 22/03/2023

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter