Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Πρέσβης των Τοπικών Προϊόντων Αριστείας το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας – Συμμετοχή στη σπουδαία 31η Regata Μπρίντιζι–Κέρκυρα.

 ELLINIKIDIMOKRATIA_F1172.JPG

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

                                                                                                                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

         Αγρίνιο, 25 Μαΐου 2015

 

Πρέσβης των Τοπικών Προϊόντων Αριστείας

το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

 

Συμμετοχή στη σπουδαία 31η Regata Μπρίντιζι – Κέρκυρα

 

Σε μια ακόμη δράση προώθησης τοπικών προϊόντων αριστείας θα λάβει μέρος το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο Μπρίντιζι της Ιταλίας στις 05 & 06 Ιουνίου 2016, στα πλαίσια της 31ης Regata Μπρίντιζι – Κέρκυρα.

Η 31η Regata Μπρίντιζι – Κέρκυρα αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό και τουριστικό γεγονός που λαμβάνει χώρα την καλοκαιρινή περίοδο σε ολόκληρη την Αδριατική και το Ιόνιο. Αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες ιστιοπλοϊκά πληρώματα που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα από όλα τα κράτη της Αδριατικής & του Ιονίου καθώς και για χιλιάδες τουρίστες από όλη την Ιταλία.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, ως μέλος της Assonautica Mediterannea, στα πλαίσια της δράσης VillagioAssonauticaCambusaMediterannea (Το χωριό της Assonautica), θα συμμετάσχει και θα εκθέσει τα Τοπικά Προϊόντα Αριστείας , αναδεικνύοντας την πλούσια ποικιλία, την διατροφική αξία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγονται και τυποποιούνται στο νόμο Αιτωλοακαρνανίας.

Όλες οι επιχειρήσεις μέλη μας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον κ. Ρόμπολα Γεώργιο, υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση, στο τηλ: (+30)26410 – 74531.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Πρόσκληση σε συνάντηση προς ενημέρωση για την “Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου” την Τετάρτη, 1η Ιουνίου 2016 & ώρα 18:30 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter