Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Πραγματοποιήθηκε η 1η Επιτροπή Παρακολούθησης του μεγαλύτερου σε προϋπολογισμό Προγράμματος του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027, «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή».

Πραγματοποιήθηκε η 1η Επιτροπή Παρακολούθησης του μεγαλύτερου σε προϋπολογισμό Προγράμματος του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027, «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή».

Στις 19 Οκτωβρίου έλαβε χώρα στην Αθήνα η 1η Επιτροπή Παρακολούθησης του μεγαλύτερου σε προϋπολογισμό Προγράμματος του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027, «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή». Η Προεδρεύουσα, Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου κα. Νίκη Δανδόλου,καλωσόρισε σε σύνθεση τα Μέλη της Επιτροπής, Γενικούς Γραμματείς συναρμοδίων Υπουργείων, Προέδρους φορέων και οργανισμών, στελέχη του ΕΣΠΑ – Διαχειριστικών Αρχών και Επιτελικών Δομών, καθώς και τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κα. B. Kaufmann, κ. P. Paquet, κ. Δ. Μαθιουδάκη και ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες για τη συνεργασία για την έγκαιρη και επιτυχή έναρξη του Προγράμματος, στο οποίο αντικατοπτρίζονται οι εθνικές στρατηγικές για την απασχόληση, την εκπαίδευση, την υγεία, την κοινωνική ένταξη και την επισιτιστική βοήθεια…

Η κατανομή  του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027  σε όρους Δημόσιας Δαπάνης στα Επιχειρησιακά Προγράμματα και στο περιφερειακό σκέλος αναδεικνύει ότι στις συγκυρίες που διαμορφώνονται σήμερα τόσο από την πανδημία όσο και από τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών λόγω του μανδύα της ενεργειακής κρίσης που απειλεί την παγκόσμια οικονομία, η πολιτεία και οι κοινοτικοί πόροι είναι εδώ για να δώσουν στήριξη σε αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη. Γι αυτό αποτελεί βασική μας προτεραιότητα σημαντικό μερίδιο των πόρων του ΕΣΠΑ, της τάξης των 4,2 δις € να δοθούν στο Πρόγραμμα για το Ανθρώπινο Δυναμικό και την Κοινωνική Συνοχή….

πηγή: https://www.mindev.gov.gr

Προηγούμενο Πρόσκληση υποβολής προσφοράς 12/22 με αντικείμενο την προμήθεια “ειδών κυλικείου – σάντουιτς” | MY FOB ΑΚΤΙΟΥ.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter