Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου στο Plombieres les Bains στην περιοχή Vosges της Γαλλίας η πρώτη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Επιμελητηριακού Δικτύου Ορεινών Περιοχών.

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

                                                                  Αγρίνιο 30 Σεπτεμβρίου 2009

Πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου στο Plombieres les Bains στην περιοχή Vosges της Γαλλίας η πρώτη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Επιμελητηριακού Δικτύου Ορεινών Περιοχών. Στην εκδήλωση συμμετείχαν, για πρώτη φορά, τα 73 μέλη του δικτύου και συζήτησαν την στρατηγική καθώς και τα σχέδια που θα εφαρμοστούν στα επόμενα χρόνια. 

            Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας των εκδηλώσεων, παρουσιάστηκε το Ευρωπαϊκό Δίκτυο των Επιμελητηρίων των Ορεινών Περιοχών, στο οποίο το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας μετέχει ως μέλος, ενώ επιπλέον Επιμελητήρια από όλη την Ε.Ε. υπέγραψαν ως νέα μέλη το πρωτόκολλο του Δικτύου. Επιπροσθέτως, πραγματοποιήθηκε η 3η Ευρωπαϊκή Συνάντηση των Ορεινών Όγκων, η οποία πραγματοποιείται ανά 2 έτη και η οποία για το 2009 είχε ως θέμα «Τα ύδατα στους Ορεινούς Όγκους», ενώ έγινε παρουσίαση καθώς και βράβευση της καλύτερης Διδακτορικής Διατριβής σε Πανευρωπαϊκό Επίπεδο με θέμα το μέλλον των Ορεινών Όγκων.

            Στις 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι συνεδριάσεις των  ομάδων εργασίας της 3ης Ευρωπαϊκής Συνάντησης των Ορεινών Όγκων, που είχαν ως γενικότερο θέμα προβληματισμού «Τα ύδατα στους Ορεινούς Όγκους» και τα αποτελέσματα των οποίων πρόκειται σύντομα να ανακοινωθούν. 

            Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε στην σημαντική αυτή συνάντηση δια του στελέχους της Αναπτυξιακής του εταιρείας κο Ιωάννη Ζάβρα.

 

 

                                                                                          

                                                                                    ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Προηγούμενο ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter