Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Πρόθεση συμμετοχής του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 10-18 Σεπτεμβρίου 2022.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Αγρίνιο,  15  Ιουνίου  2022  

Πρόθεση συμμετοχής του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας
στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
10-18 Σεπτεμβρίου 2022

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας προτίθεται να συμμετάσχει,  σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Η 86η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτόκολλων που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη περίοδο.

Η φετινή διοργάνωση, επιδιώκει να αναδείξει τη δυναμική και τις προοπτικές της αγοράς με τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες που προσφέρονται φιλοξενώντας και φέτος ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγικότητας με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Δυναμικά επανέρχεται ο θεσμός της Τιμώμενης Χώρας στην 86η ΔΕΘ, με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να ετοιμάζονται να αφήσουν το αποτύπωμά τους στη φετινή διοργάνωση, συμμετέχοντας με σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων και φορέων.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου, μέσα από το περίπτερό του, θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλουν την επιχείρησή τους και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 86η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το

ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στο e-mail: grombol@epimetol.gr .

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας η εξόφληση της συνδρομής του τρέχοντος έτους του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γεώργιο Ρόμπολα, Προϊστάμενο Εμποροβιομηχανικών θεμάτων του Επιμελητηρίου, στο τηλ.26410 74531.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επισυναπτόμενα αρχεία:

Προηγούμενο Πέμπτη (5η ) Τροποποίηση Απόφασης Έγκρισης χρηματοδότησης αιτήσεων για τη Δράση “Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων”

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter