EPIMELITIRIO 1502X1121 1
Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ
Επιμελητηριο Αιτωλοακαρνανίας

Πρόσκληση για το 2ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Γυναικών Επιχειρηματιών διοργανώνουν το 2ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Το Φόρουμ αποτελεί μια διοργάνωση όπου εξέχοντες κυβερνητικοί αξιωματούχοι, διεθνώς αναγνωρισμένοι ερευνητές, επιχειρηματίες και ειδικοί εγνωσμένου κύρους ανταλλάσσουν απόψεις και προάγουν τη διάχυση καινοτόμων ιδεών. Επιπλέον, το Φόρουμ παρέχει τη δυνατότητα σε γυναίκες επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο να συναντηθούν, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον τομέα που δραστηριοποιούνται, να επεκτείνουν το δίκτυό τους και να παρουσιάσουν καλές πρακτικές στον κλάδο τους.

Η διοργάνωση αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει συζητήσεις-πάνελ για θέματα που σχετίζονται με νέους τύπους ηγεσίας, την αντιμετώπιση των έμφυλων ανισοτήτων και τις επενδυτικές προοπτικές σε γυναικείες επιχειρήσεις. Το δεύτερο μέρος του Φόρουμ αποτελείται από την έκθεση αμιγώς γυναικείων επιχειρήσεων, οι εκπρόσωποι των οποίων θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν την επιχείρησή τους και να ενισχύσουν την παρουσία τους στο διεθνές κοινό.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 

Ακαδημίας 7, 106 71, Αθήνα 

www.acci.gr 

Προηγούμενο Newsletter 30/08/2023

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter