Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Πρόσκληση συμμετοχής σε ερωτηματολόγιο Μελέτης στον τομέα της Μεταποίησης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

 

         Αγρίνιο, 9 Μαρτίου 2022

 

Πρόσκληση συμμετοχής σε ερωτηματολόγιο

Μελέτης στον τομέα της Μεταποίησης

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) υλοποιεί μελέτη σχετική με την Οικονομία της αγοράς και την επιχειρηματικότητα και ειδικότερα υλοποιεί το έργο με τίτλο «Παρεμβάσεις της ΓΣΕΒΕΕ για τη συστηματική παρακολούθηση και πρόγνωση αλλαγών του παραγωγικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», στο πλαίσιο του οποίου θα δημοσιευτεί μία σειρά μελετών σε επίκαιρα θέματα ενδιαφέροντος για τις μικρές επιχειρήσεις.                                              

 

Μέρος του έργου αποτελεί η μελέτη «Μεταποίηση/βιοτεχνική παραγωγή, τεχνολογικός μετασχηματισμός και ΜμΕ: ανάγκες, δυναμικές και πολιτικές», που αποσκοπεί στη διερεύνηση θεμάτων που σχετίζονται με τα χαρακτηριστικά της εγχώριας μεταποίησης και της βιοτεχνικής παραγωγής καθώς και την εξέταση επιμέρους διαστάσεων που σχετίζονται με τον τεχνολογικό μετασχηματισμό, τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τις επιμέρους δυναμικές.

 

Μέσω της υλοποίησης της μελέτης αναμένεται να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και προτάσεις πολιτικής για την στήριξη του τομέα της μεταποίησης. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων σχετικών με το αντικείμενο κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

 

 

Toσχετικό ερωτηματολόγιο βρίσκεται στο ακόλουθο σύνδεσμο:

https://eu.jotform.com/form/213423409514348.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία σε σχέση με τη μελέτη, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την ομάδα έργου ηλεκτρονικά (surveys@imegsevee.gr) ή τηλεφωνικά στο 210 867 4100 – άτομο επικοινωνίας κ. Γιώργος Καλούσιος.

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο Κάλεσμα για συγκέντρωση φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και τροφίμων προκειμένου να αποσταλούν στις εμπόλεμες περιοχές της Ουκρανίας.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter