Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών “6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ 2019”, από 1-4 Φεβρουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

 

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος: Πρόσκληση συμμετοχής στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, καλεί όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν ως εκθέτες στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών “6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ 2019”, από 1-4 Φεβρουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι επιχειρήσεις του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και οι οποίες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατώντας εδώ 

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στην έκθεση εξασφαλίζει τόσο την προβολή των προϊόντων, όσο και την ενίσχυση της εταιρικής εικόνας και την σύναψη εμπορικών συμφωνιών με αγοραστές από την εγχώρια και διεθνή αγορά. 

Επισυνάπτεται η σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Πηγή: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Περίληψη προκήρυξης πλήρωσης μιας θέσης διαδακτικού ερευνητικού προσωπικού του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με αντικείμενο “Τεχνογνωσία Λογισμικού για τον Παγκόσμιο Ιστό”.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter