Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Πρόσκληση συμμετοχής στη Διαβούλευση του Νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

   

 

         Αγρίνιο, 21 Απριλίου 2021

 

 

Διαβούλευση του Νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος

της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027, καλεί τις επιχειρήσεις  – μέλη του να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία διαβούλευσης του Νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συμμετέχοντας στην ανοικτή διαδικτυακή ημερίδα διαβούλευσης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Απριλίου και ώρα 09.30.

Στόχος της διαβούλευσης είναι η ενημέρωση για τις διαδικασίες σχεδιασμού και τις προτεραιότητες της περιόδου 2021-2027, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Δυτικής Ελλάδας για τη νέα περίοδο.

Για την παρακολούθηση της ανοιχτής ημερίδας διαβούλευσης μπορείτε να  συνδεθείτε στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ Δυτικής Ελλάδας όπου θα μεταδοθεί ζωντανά η ημερίδα χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο:

Παρακολούθηση της ημερίδας

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της ημερίδας είναι υποχρεωτική η εγγραφή σας στον κατάλογο ομιλητών χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο:

Εγγραφή στον κατάλογο ομιλητών.

 

Εξίσου σημαντική, για την αποτύπωση των αναγκών και την ανάδειξη των προτεραιοτήτων, για την πολυπόθητη ανάπτυξη της περιοχής μας, είναι η συμμετοχή όλων στη διαβούλευση καταθέτοντας προτάσεις, μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου, το οποίο έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα της διαβούλευσης: pde.espa2127.gr.

 

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, θα πρέπει όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας θέτοντας δυνατούς στόχους και σχεδιάζοντας το μέλλον με τις καλύτερες προοπτικές.

Οι παρουσία όλων στο δημόσιο διάλογο κρίνεται επιβεβλημένη. 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Διακήρυξη αρ. 93/2021, για την Ανάδειξη Μειοδότη – Αναδόχου για την Παροχή Υπηρεσιών Καθαριότητας των Κτηριακών Εγκαταστάσεων του 424 ΓΣΝΕ και των Συνακόλουθων Κτηρίων (Παιδικός Σταθμός, ΟΦΘ, ΦΦΘ).

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter