Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Πρόσκληση | BEYOND Tech 4 People : πολλαπλή εκδήλωση από 24 – 26 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το BEYOND λανσάρει επίσημα την 3η του έκδοση

Η πολλαπλή εκδήλωση θα διεξαχθεί από 24 – 26 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη

Με χαρά σας προσκαλούμε στο επερχόμενο BEYOND που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 24 έως 26 Μαΐου. Το φετινό BEYOND έχει τίτλο Tech 4 People και θα συγκεντρώσει εξέχουσες ελληνικές και διεθνείς startups, εκθέτες και βασικούς ομιλητές.

Το BEYOND θα παρέχει την ευκαιρία στους επιχειρηματίες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, να παρουσιάσουν τις ιδέες τους και να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις. Θα παρευρεθούν επισκέπτες από περισσότερες από 30 χώρες, καθιστώντας το μια εξαιρετική ευκαιρία να επεκτείνετε το δίκτυό σας.

Φέτος, το BEYOND θα επικεντρωθεί σε τέσσερις θεματικούς πυλώνες: Ευφυείς Λύσεις, Βιώσιμη Τεχνολογία, Αποδιοργανωτική Καινοτομία και Περιεκτικό Μέλλον. Οι κύριες ομιλίες, οι συνομιλίες και τα πάνελ θα περιστρέφονται γύρω από αυτά τα θέματα, με ιδιαίτερη έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνητής νοημοσύνης.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του BEYOND θα πραγματοποιηθούν τέσσερις παράλληλες διεθνείς εκδηλώσεις: το Ετήσιο Συνέδριο EBAN, ο Διάλογος Ηγεσίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης BEYOND, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Δημιουργικών Επιχειρήσεων με έμφαση στις δημιουργικές βιομηχανίες και το 10ο Τεχνολογικό Φόρουμ με τίτλο “Spot light on Ισραήλ.” Αυτές οι παράλληλες εκδηλώσεις θα επεκτείνουν το διεθνές δίκτυο της BEYOND και θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να συνδεθείτε με διεθνείς επενδυτές, φορείς χάραξης πολιτικής και επιχειρηματίες.

Θα ήταν τιμή μας να σας έχουμε ως καλεσμένο μας σε αυτή την εκδήλωση. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ατζέντα μας για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα και να δηλώσετε τη συμμετοχή σας. Η πρόσβαση σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής. Ελπίζουμε να σας δούμε στο BEYOND, όπου μπορείτε να γίνετε μέλος της ζωντανής κοινότητάς μας.

Προηγούμενο Δελτίο Επιχειρηματικών Πληροφοριών “Γνους Πράττε” (Απρίλιος 2023).

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter