Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Σήμερα, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 17:00 το Webinar ΕΕΑ-ΠΑΠΕΙ για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές “Σύγχρονες εξελίξεις της Αναλογιστικής Επιστήμης και της Αντασφάλισης”.

Παρακολουθείστε δηλώνοντας συμμετοχή το ενημερωτικό και χρήσιμο για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές  webinar  το οποίο διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ)  σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑΠΕΙ) με θέμα “Σύγχρονες εξελίξεις της Αναλογιστικής Επιστήμης και της Αντασφάλισης”, σήμερα  Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 17:00.

Παρακολουθείστε το ζωντανά κάνοντας εγγραφή στο σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_Hc-Lr1FGThKXUFD-qHjGZQ

Το διαδικτυακό σεμινάριο αποτελεί την εκκίνηση μιας στενής συνεργασίας του ΕΕΑ με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς που αφορά την παροχή εκπαίδευσης και την εκπόνηση μελετών ειδικά για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Και εντάσσεται στην πάγια επιδίωξη του ΕΕΑ για επιμόρφωση, ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του και ευρύτερα στους απανταχού της χώρας επαγγελματίες του κλάδου καθώς μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Θα το  υποστηρίξουν με τις εισηγήσεις τους ο κ. Απόστολος Μποζίκας, Διδάσκων Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιώς καθώς και ο κ. Δημήτριος Πούλος από την Διεύθυνση Αντασφαλίσεων της  ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική.

Προηγούμενο Newsletter 15/11/2022

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter