Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Στο “Ναυτικό Σαλόνι των Καννών” τα προϊόντα αριστείας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

         Αγρίνιο  16  Σεπτεμβρίου  2013

 

 

«ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ»

 

Στα πλαίσια των πρωτοκόλλων συνεργασίας που υπογράφτηκαν στο Μεσολόγγι και ύστερα από επίσημη πρόσκληση της Ιταλικής "Assonautica" το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας φιλοξενήθηκε στο περίπτερό της στο «Ναυτικό Σαλόνι των Καννών».

Το «Ναυτικό Σαλόνι των Καννών», γνωστό και ως "Festival de la Plaisance" αριθμεί  33 χρόνια λαμπρής παρουσίας  και αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο των σκάφων αναψυχής. Ενδεικτικό του κύρους που έχει αποκτήσει η συγκεκριμένη διοργάνωση σε παγκόσμιο επίπεδο είναι το γεγονός ότι το 50% των εκθετών της φετινής έκθεσης προέρχονταν από το εξωτερικό. Κυρίαρχη θέση είχαν και φέτος τα ευρωπαϊκά ναυπηγεία , με την Γαλλία, την Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία και την Ισπανία να ξεχωρίζουν, ενώ δυναμικό παρόν έδωσαν και εταιρείες από τις Η.Π.Α., τη Ρωσία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ασία και την Τουρκία. Οι περίπου 400 εκθέτες (εταιρίες και φορείς), που θα προέρχονται από 25 χώρες, παρουσίασαν τα προϊόντα τους στα 80.000 τετραγωνικά μέτρα των χερσαίων και πλωτών εκθεσιακών χώρων, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε στις 57.000.

Εκεί δόθηκε η δυνατότητα μέσω της δράσης "la cambusa assonautica Euromeditteranea"  στο Επιμελητήριο μας να εκθέσει και να προώθησει τα προϊόντα αριστείας του νομού μας.

Ο σκοπός είναι να δοθεί η υπεραξία που πρέπει στα προϊόντα που παράγονται και τυποποιούνται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας στοχεύοντας σε ένα target group πελατών υψηλού επιπέδου μέσω της συμμετοχής σε ναυτικά σαλόνια παγκοσμίου κυρούς όπως αυτό των Καννών.

 Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας επαναλαμβάνει την δέσμευση του και την αποφασιστικότητά του να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα της σχέσης με την Assonautica Italiana με στόχο την διεθνοποίηση των επιχειρήσεων και των προϊόντων του νομού,  μέσω της δυναμικής παρουσίας στα κυριότερα εκθεσιακά γεγονότα προώθησης της οικονομίας της θάλασσας σε όλη η Μεσόγειο. 

Από την περιοχή μας συμμετείχαν στο σημαντικό αυτό εκθεσιακό γεγονός, ανά κλάδο προϊόντων, οι παρακάτω επιχειρήσεις ενισχύοντας έτσι την εξωστρέφειά τους:

Αποστάγματα/Οίνος:

Ν & Ν Γρίβας Ο.Ε. – Ποτοποιία Δυτικής Ελλάδος- Σωτηρίου Δημήτρης του Βασιλείου – Πασιοπουλος ΑΕΒΕ – Παπαθανασόπουλος Κώστας Σπυρίδωνα (Το Πέτρινο χωριό )- Αφοί Τρικενέ Ο.Ε –

Ελαιοκομικά προϊόντα :

Ήλιδα Α.Β.Ε.Ε. – Αντωνόπουλος Δημήτριος του Νικολάου – Σιαδήμας Δημήτρης του Γεωργίου –  Στεφανάτος Γ. -Τσορβαντζής Σ. O.Ε. Messolongi Fields LTD – Πρεβεντζάς Ευθύμιος του Χαρίλαου. – Δημητρουκα Νίκη του Γεωργίου / Νiki's  goods. – Αμάλθεια Α.Ε.

Αυγοτάραχο – Αλίπαστα – Άλας:

 Κοτσαρης  Στυλιανός του Ιωάννη – Αφοί Στέφου & ΣΙΑ Ε.Ε – Φλώρος Γεώργιος του Λάμπρου – ΚΑΛΛΑΣ Α.Ε.

Ζαχαροπλαστική- Αρτοποιία – Βανίλια Λουκούμια:

Αφοί Π. Κουτέρη Α.Ε. -Μπαριαμη Αργυρώ του Χρήστου.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Περιλήψεις δύο ανοιχτών διαγωνισμών : 1.«Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών στο πλαίσιο της πράξης “PILTOUR”» 2.«Υπηρεσίες Τεχνικής και Διοικητικής Υποστήριξης για την υλοποίηση Δράσεων του Υποέργου του Δήμου Μετσόβου στο πλαίσιο της πράξης “TEMPTING STREETS”».

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter