Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Συμμέτοχη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Παναιτωλοακαρνανικό Συλλαλητήριο για τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

         Αγρίνιο, 25 Ιανουαρίου 2016

 

 

Συμμέτοχη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

στο Παναιτωλοακαρνανικό Συλλαλητήριο

για τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

 

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στο Παναιτωλοακαρνανικό Συλλαλητήριο για τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου και τις δομές υγείας που συνδιοργανώνουν το σύνολο των Φορέων του νομού.

Η υγεία, το θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό σε μια κοινωνία και οικονομία που μαστίζεται, αποτελεί την κυρίαρχη αφορμή συσπείρωσης όλων των κοινωνικών ομάδων για την περιφρούρησή της.

Καλούμε όλα τα μέλη μας την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 να δώσουν το παρόν, στο Αγρίνιο στις 11:00 το πρωί (πλατεία Δημοκρατίας) και στο Μεσολόγγι στη 1:00 το μεσημέρι (πλατεία Μάρκου Μπότσαρη), για να απαιτήσουμε το αυτονόητο δικαίωμα για την κοινωνία μας. Την απρόσκοπτη και σε ικανοποιητικό επίπεδο λειτουργία όλων των μονάδων παροχής υγείας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας), με άμεση κάλυψη όλων των αναγκών σε πόρους, υλικοτεχνική υποδομή και έμψυχο δυναμικό.

Για τη διευκόλυνση και συμμετοχή των εργαζομένων του Φορέα στο Συλλαλητήριο οι Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου θα έχουν στάση εργασίας την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου από 11 π.μ. έως και τη λήξη του ωραρίου.

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Περίληψη προκήρυξης του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτκής Ελλάδας για πλήρωση θέσης τακτικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter