Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνουν τον παλμό της 86ης ΔΕΘ.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έρχονται δυναμικά στη φετινή ΔΕΘ συνεχίζοντας το θεσμό της «Τιμώμενης Χώρας» και συμμετέχοντας με σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων και φορέων.

Η τεχνολογία και οι επενδύσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της συμμετοχής των ΗΑΕ στο περίπτερο 13 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, όπου θα παρουσιάσουν τους πλέον αναπτυγμένους κλάδους της οικονομίας τους, θα διερευνήσουν τα δυνητικά πεδία συνεργασίας με τις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και τις προοπτικές σύσφιξης των δεσμών των δύο χωρών.

Τα ΗΑΕ αποτελούν μια Ομοσπονδία επτά Εμιράτων, η οποία ιδρύθηκε το 1971. Με πρωτεύουσα το Άμπου Ντάμπι και μεγαλύτερη πόλη το Ντουμπάι, είναι ένα κομβικό, διεθνές εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο. Κατέχουν την έκτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο στα γνωστά αποθέματα πετρελαίου, την 36η θέση ως προς τα αγοραστικά μεγέθη της οικονομίας τους, και ένα από τα υψηλότερα στον κόσμο ανά κεφαλή ΑΕΠ, το οποίο καθορίζεται στα 46.584 δολάρια ΗΠΑ.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συμβουλίου Συνεργασίας των Αραβικών Κρατών του Κόλπου, ενώ είναι μέλος της Αραβικής Συνόδου, του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, του Ισλαμικού Συμβουλίου, του ΟΠΕΚ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.

Η συμμετοχή των ΗΑΕ στην 86η ΔΕΘ, θα δώσει την ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ των δύο λαών.

Προηγούμενο ZUCHEX 2022 ISTANBUL | Απο 15 ΄έως 18 Σεπτεμβρίου 2022 στην Κωνσταντινούπολη.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter