EPIMELITIRIO 1502X1121 1
Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ
Επιμελητηριο Αιτωλοακαρνανίας

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας υιοθετεί το Ψήφισμα της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Αιτωλοακαρνανίας Κατά της Εκτροπής του Αχελώου Ποταμού στη Θεσσαλία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Αγρίνιο, 13 Φεβρουαρίου 2020

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου που συνήλθε στις 10.02.2020 στην Ι.Π. Μεσολογγίου, ομόφωνα υιοθέτησε το Ψήφισμα της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Αιτωλοακαρνανίας Κατά της Εκτροπής του Αχελώου Ποταμού στη Θεσσαλία.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας,  άλλωστε, συμμετέχει στη Συντονιστική Επιτροπή από της ιδρύσεώς της και θα είναι παρών σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να αποτραπεί το “εγκληματικό” αυτό έργο.

Καλεί τα μέλη του να ενεργοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

 Καλεί επίσης την Κυβέρνηση, να αναθεωρήσει τις  εξαγγελίες της περί υλοποίησης του φαραωνικού αυτού έργου, που θα έχει καταστροφικές συνέπειες στο περιβάλλον της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο, και να εφαρμόσει τις πολιτικές και τις παρεμβάσεις που υιοθετούν τα αναθεωρημένα σχέδια διαχείρισης, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση διαχρονικών και αξιόπιστων λύσεων σε ότι αφορά την άρδευση των λεκανών απορροής Θεσσαλίας και Δυτικής Στερεάς Ελλάδος.

 ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμέτοχη σε Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης που υλοποιεί η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter