Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ 8η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Aγρίνιο 5 Νοεμβρίου 2008  

Συνεπές στο ραντεβού του με όλες τις σημαντικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση της Καρδίτσας που πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά.

 

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις καπναποθήκες της περιφερειακής οδού Καρδίτσας Τρικάλων και ήταν υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας. Συμμετείχαν εκατοντάδες εκθέτες και το «παρών» έδωσαν τα Επιμελητήρια Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Θεσπρωτίας, Κοζάνης, Λάρισας, Μαγνησίας, Πιερίας,, Πρέβεζας, Τρικάλων και Θεσσαλονίκης με χιλιάδες επισκέπτες να έρχονται σε επαφή με τα περίπτερα από όλη τη χώρα.

 

Το Επιμελητήριο όπως κάθε φορά παρουσίασε ένα άρτιο εκθεσιακό χώρο όπου τα προϊόντα από την περιοχή μας αναδείχθηκαν, όπως και οι επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας που αποφάσισαν να συμπορευτούν με το Επιμελητήριο σε μια ακόμη σημαντική έκθεση. Η προβολή και η στήριξη άλλωστε προς όλους όσοι ενδιαφέρονται για να αναδειχθούν οι δυνατότητες των επιχειρήσεών τους ήταν πάντα η προτεραιότητα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. Άλλωστε τέτοιες εκθέσεις έχουν ως  στόχο τη βιωσιμότητα, την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων σε δύσκολους πραγματικά καιρούς.

 

Στην έκθεση υπήρξαν κατηγορίες εκθεμάτων όπως τα αγροτικά προϊόντα και μηχανήματα, τα αυτοκίνητα, δομικά υλικά, γραφικές τέχνες, έπιπλα και εξοπλισμός σπιτιού, συστήματα τηλεφωνίας και πληροφορικής, εξοπλισμός επιχειρήσεων και γραφείων, υπηρεσίες και τρόφιμα-ποτά.

 Από το νομό μας συμμετείχαν οι παρακάτω επιχειρήσεις: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΛΑΝΤΖΙΔΗ & ΣΙΑ  ΟΕ – «ΤΟ ΒΡΑΧΩΡΙ» (παραδοσιακά προϊόντα), ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΜΕΠΕ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ(οινοποιία), ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΕΡΗ Ο.Ε. (ζαχαροπλαστική), ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ Α.Ε.(ρύζι και λοιπά τρόφιμα), Ν.ΝΑΚΑΣ & ΥΙΟΙ Ο .Ε.(τυροκομικά), ΠΕΤΡΑΤΟΣ  ΜΗΝΑΣ (τυροκομικά), ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΒΕΕ (τυροκομικά),    ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΒΕΕ   (τρόφιμα),  ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε (επιτραπέζιες ελιές), ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΒΕΕ (ρύζια), ΜΙΡΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (χονδρικό εμπόριο κρασιού), ΣΑΡΑΓΚΑΝΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (πυροτεχνήματα), ΜΕΤΑΛΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΒΕΕ (βιομηχανία πλαστικών και μεταλλικών δοχείων), ΝΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ   (επιτραπέζιες ελιές) , ΗΛΙΔΑ ΑΒΕΕ(επιτραπέζιες ελιές) ,ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΑΒΕΕ (ελαιόλαδο), ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΜΠΟΥΤΣΩΛΗ ΑΒΕΕ , ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (τυροκομικά), ΘΕΣΤΙΑ ΕΠΕ (οινοποιία), ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ Α.ΜΕΝΔΡΙΝΟΣΑ.ΛΥΤΡΑ Ο.Ε.- «ΤΑ ΖΥΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ» , Ν&Ν ΓΡΙΒΑΣ Ο.Ε (οινοποιία) και ΦΩΤΗΣ ΜΙΧΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (ελαιόλαδο).                                                                                                     ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο Ζητήσεις Ελληνικών Προιόντων στην Κύπρο

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter