Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Τo Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στην διεθνή έκθεση MEDITERRANEAN FOOD & DRINKS EXHIBITION – ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2008

Αγρίνιο 02/12/2008         

                  Τo Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στην διεθνή έκθεση MEDITERRANEAN FOOD & DRINKS EXHIBITION – ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2008  .

 

       Συνεπές με την πολιτική που έχει χαράξει στην κατεύθυνση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε στην διεθνής έκθεση MEDITERRANEAN FOOD & DRINKS EXHIBITION – ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2008.

 

      H έκθεση πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της αρχής Κρατικών Υποθέσεων Λευκωσίας Κύπρου υπό την αιγίδα του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κύπρου. Στην εν λόγω πολύ σημαντική έκθεση συμμετείχαν από Ελληνικής πλευράς ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νήσων, τα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας ,Χίου , Λέσβου, Σάμου, Δωδεκανήσου, Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνης και Χανιών, και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξαγωγικού Εμπορίου (ΟΠΕ).

 

     Η παρουσία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας προκάλεσε, κατά γενική ομολογία , την προσοχή όλων των επισκεπτών αλλά και τα εύσημα για την αρτιότητα του αλλά και την όμορφη παρουσία των προϊόντων του από πλευράς των διοργανωτών και όχι μόνο. Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου συμμετείχαν επιχειρήσεις του κλάδου της επεξεργασίας βρώσιμων ελαιών και ελαιολάδου καθώς και του κλάδου της ζαχαροπλαστικής .

     Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν προκαθορισμένες  επιχειρηματικές συναντήσεις εκπροσώπων των επιχειρήσεων του Νομού με αντίστοιχες κυπριακές με στόχο την ανάπτυξη οικονομικών συνεργασιών και την εισαγωγή των προϊόντων του νομού Αιτωλοακαρνανίας στο κυπριακό τουριστικό προϊόν έχοντας σημαντικά αποτελέσματα.      Επίσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με επιχειρηματίες από της χώρες της βόρειας Αφρικής και της μέσης Ανατολής (Η.Α.Ε. – Μπαχρέιν – Κατάρ – Συρία – Λίβανος – Αίγυπτος – Μαρόκο – Τυνησία – Ντουμπάι.) δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για περαιτέρω συναντήσεις και συνεργασίες στης κατά τόπους αγορές. 

     Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην MEDITERRANEAN FOOD & DRINKS EXHIBITION – ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2008 είναι :

 

  • ΗΛΙΔΑ ΑΒΕΕ (επιτραπέζιες ελιές),
  • ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε. (επιτραπέζιες ελιές και τυποποιημένο ελαιόλαδο),
  • ΝΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (επιτραπέζιες ελιές),
  • ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΕΡΟΙ Ο.Ε. (ζαχαροπλαστική).

 ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΚΥΠΡΟΣ 1
ΚΥΠΡΟΣ 1

ΚΥΠΡΟΣ 2
ΚΥΠΡΟΣ 2

Προηγούμενο ΗΜΕΡΕΣ FRANCHISE 2008

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter