Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

1η διεθνής έκθεση Ergo.tec 2023 / Μηχανήματα Έργων | 21 – 23 Απριλίου 2023.

Στις 21 – 23 Απριλίου 2023
η 1η διεθνής έκθεση Ergo.tec!

Χωρίς αμφισβήτηση!

Η ανάπτυξη της χώρας μας, ο προνομιακός της ρόλος στα Βαλκάνια, η νέα περίοδος στον τομέα των έργων υποδομών, ο αγώνας δρόμου για νέες κατασκευές προσαρμοσμένες πλέον και σύμφωνες με τους κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντός μας, είναι γεγονός!

Η ευαισθητοποίηση και η συνειδητοποίηση για τη συμβολή του καθενός μας στο κατασκευαστικό γίγνεσθαι θα ωθήσει την πολιτεία, τους υπεύθυνους φορείς, τη σχετική επιστημονική κοινότητα, τους Έλληνες κατασκευαστές και επιχειρηματίες για την υλοποίηση έργων υποδομών που θα εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα ζωής στη χώρα μας.

Ο κατασκευαστικός κλάδος στην Ελλάδα δεν οφείλει την εντυπωσιακή του ανάπτυξη σε μεμονωμένα μεγάλα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον τόπο μας. Ας μη συνηγορήσουμε στη μιζέρια. Οι εγχώριες κατασκευαστικές εταιρείες έχουν και μπορούν να υλοποιήσουν μεγάλα έργα και να συμβάλουν εντυπωσιακά στη νέα ενεργειακή Ελλάδα.

Η Τεχνοεκδοτική / T-Press, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και βαθύ αίσθημα ευθύνης, υπόσχεται να στηρίξει τους κατασκευαστές και εισαγωγείς Μηχανημάτων Έργων και προχωρά στο νέο όραμά της που λέγεται «Ergotec – Μηχανήματα Έργων».

Θα επιδιώξουμε και θα προσπαθήσουμε την αναβάθμιση του κλάδου και την προβολή που του αρμόζει. Εμείς είμαστε έτοιμοι να εγγυηθούμε μια πλήρη και δυναμική έκθεση, ανάλογη του μεγέθους και του κύρους του κλάδου. Αυτό που προσδοκούμε είναι Εσείς να στηρίξετε το θεσμό αυτό. Όλοι μαζί να του προσδώσουμε την αξία που του πρέπει. Να δώσουμε άλλη μία ευκαιρία για διάλογο, συζήτηση για τα προβλήματα και δέσμευση για την επίλυσή τους.

Οι δυσκολίες μάς κάνουν πιο δυνατούς. Η εκκίνηση έγινε! Το νέο ραντεβού των Μηχανημάτων Έργων έχει οριστεί για τις 21, 22 και 23 Απριλίου 2023, στην 1η Ergo.tec!

Προηγούμενο Πρόσκληση EBRD σε ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια Εξαγωγών για ΜμΕ 5-9 Δεκεμβρίου 2022.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter