Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

11ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ, 25-26 Οκτωβρίου, Αθήνα (οι εγγραφές συνεχίζονται).

“Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Σύσφιξη Δεσμών”
Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει τη διοργάνωση του «11ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ», με θέμα «Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Σύσφιξη Δεσμών», στις 25 & 26 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Οι πρόσφατες εξελίξεις καταγράφουν αυξανόμενους δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Αραβικού Κόσμου, γεγονός που αποδεικνύεται από την αύξηση των επενδυτικών ροών και του εμπορικού ισοζυγίου καθώς και τον συντονισμό των χωρών σε ζητήματα στρατηγικής σημασίας.

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, εκμεταλλευόμενο τις περιφερειακές τάσεις και εξελίξεις, εμπλουτίζει το πρόγραμμα του διημέρου με δύο ακόμη εκδηλώσεις, ήτοι τη 2η Επιχειρηματική Συνάντηση «Ελλάδα και Χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου» και την 4η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης «Meet the Arab Ambassadors». Οι συμμετέχοντες ομιλητές είναι όλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες και σημαντικά ενδιαφερόμενα μέρη τόσο από την αραβική όσο και από την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα.

Πατώντας στα παρακάτω ονόματα των αρχείων, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες:- Γενική Επισκόπηση με το ανανεωμένο πρόγραμμα στην ελληνική και αγγλική γλώσσα- Πληροφοριακό γράφημα (infographic) 11ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού ΦόρουμΟι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικές ομιλίες και παρουσιάσεις, αλλά και να δικτυωθούν και να έρθουν σε επαφή με ομολόγους τους από όλες τις αραβικές χώρες. Σημειώνεται ότι θα εκπροσωπηθούν όλοι οι επιχειρηματικοί τομείς με υψηλού επιπέδου Άραβες επιχειρηματίες.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.
Προθεσμία Δηλώσεων Συμμετοχής: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη συμμετοχή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2106726882/6711210 με τις κυρίες Βάνια Φουντουλάκη (εσωτ. 109) ή Κατερίνα Μιχαήλ (εσωτ. 101). * Σας υπενθυμίζουμε ότι με αφορμή το 11ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ, θα δημοσιευτεί το τεύχος 49 του περιοδικού ΜΑΝ του Επιμελητηρίου μας, περισσότερες πληροφορίες για το οποίο μπορείτε να βρείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.


Αναμένουμε να σας συναντήσουμε όλους εκεί!
Προηγούμενο Βραβεία ποιότητας AFFA 2023 by ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Προθεσμία συμμετοχής έως 23 Οκτωβρίου 2022

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter