Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

17η έκθεση ινδικών κοσμημάτων και αξεσουάρ μόδας (IFJAS) από 26-28 Ιουνίου 2023.

Η Πρεσβεία της Ινδίας, Αθήνα, με χαρά ενημερώνει ότι το Συμβούλιο Προώθησης Εξαγωγών Χειροτεχνίας (EPCH) που είναι ένας κορυφαίος οργανισμός εμπορίου και βιομηχανίας που φροντίζει για την προώθηση της Ινδικής Χειροτεχνίας, διοργανώνει την 17η έκδοση του Indian Fashion Jewellery and Accessories Έκθεση (IFJAS) από 26-28 Ιουνίου 2023 στο India Expo Center & Mart, Greater Noida, Delhi NCR. Το IFJAS αντικατοπτρίζει την πλούσια κληρονομιά της παραδοσιακής ινδικής κατασκευής σε συνδυασμό με καινοτόμα σχέδια. Στο IFJAS, 2023, οι αγοραστές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα καλύτερα στην ινδική δεξιοτεχνία και καλλιτεχνικό φινίρισμα σε τέλεια αρμονία με μοντέρνα σχέδια, μοντέρνα χρώματα και ανάπτυξη νέων προϊόντων. Περίπου 250 ινδικές εταιρείες που προέρχονται από όλα τα μέρη της χώρας θα επιδείξουν τη γκάμα των κοσμημάτων και αξεσουάρ μόδας και θα παρουσιάσουν την ευρύτερη γκάμα υλικών, προϊόντων και σχεδίων από την Ινδία. Σε πέντε ευρείας βάσης τμήματα, οι εκθέτες προσφέρουν κοσμήματα μόδας, ημιπολύτιμα κοσμήματα, ζώνες και πορτοφόλια, τσάντες και πορτοφόλια, αξεσουάρ μόδας, αξεσουάρ κεφαλιού και μαλλιών, στολίδια και φουλάρια, σάλια, αξεσουάρ με κεντήματα/χάντρες/παγιές, φανταχτερά υποδήματα, δερμάτινα είδη, προστατευτική ένδυση, βιώσιμες γραμμές, βιοτεχνικά είδη ένδυσης, αξεσουάρ κομμωτηρίων, συσκευασία και δώρα για κοσμήματα, καθώς και εξαρτήματα. Ένα από τα κυριότερα σημεία αυτής της παράστασης είναι ότι προσφέρεται ένα ειδικό πρόγραμμα προώθησης για τους αγοραστές που πληρούν τις προϋποθέσεις οικονομικής θέσης από και προς αεροπορικά εισιτήρια με σταθερή αποζημίωση και δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί για τρεις νύχτες κατά τη διάρκεια της παράστασης σύμφωνα με όρους και προϋποθέσεις .

Για να επωφεληθεί από το πλεονέκτημα του συστήματος, ο αγοραστής πρέπει να προεγγραφεί στη διεύθυνση http://ifjas.in/register.

Το Συμβούλιο θα διαβιβάσει την έγκρισή του στους αγοραστές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο του ιστότοπου της εκδήλωσης: https://ifjas.in/home Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το banner της εκδήλωσης, το Email και το δελτίο τύπου από τους παρακάτω συνδέσμους:

https://ifjas.in/web-banner

https://ifjas.in/emailer

https://ifjas.in/pressrelease

Πηγή: Πρεσβεία της Ινδίας, Αθήνα

Προηγούμενο Δηλώστε Συμμετοχή στην μεγαλύτερη εκθεσιακή δραστηριότητα! «ΚΟΡΙΝΘΙΑ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» από 15 έως 18 Ιουνίου 2023.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter