Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

3η Premium Real Estate Expo 2023: Κλείστε τώρα την θέση σας !

Η εξειδικευμένη έκθεση για το Real Estate και τις επενδύσεις επιστρέφει από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, με στόχο να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες του μεσιτικού και κατασκευαστικού κλάδου με εγχώριους και διεθνείς επενδυτές.

Η φετινή 3η διοργάνωση εγκαινιάζει ένα εξειδικευμένο Hosted Buyer πρόγραμμα, μέσω του οποίου έχει ήδη προσελκύσει επενδυτές από χώρες στόχους όπως το Ισραήλ, τα HAE, η Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Βαλκάνια κ.α.,  δίνοντας την δυνατότητα στους εκθέτες να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με τους decision makers (επενδυτές & επαγγελματίες του κλάδου ακινήτων) διεθνών αγορών και να συνάψουν άμεσες εμπορικές συμφωνίες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Buyers Square».

Στο πλαίσιο της 3ης Premium Real Estate Expo, θα πραγματοποιηθεί το 2ο συνέδριο Real Estate Forum, όπου διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις τάσεις και τις εξελίξεις της κτηματαγοράς. Τέλος, στην πλήρως εξοπλισμένη συνεδριακή αίθουσα της έκθεσης οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα

να παρουσιάσουν τα δικά τους project στους επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης. 

Υποστηρικτής και αρωγός της3ης Premium Real Estate Expo είναι ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών – Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) που με την πολύτιμη στήριξή τους πραγματοποιείται μια άρτια διοργάνωση, η οποία καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου. Επίσης η έκθεση τελεί υπο την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας επαγγελματιών ακίνητης περιουσίας (FIABCI Greece).

Κλείστε την θέση σας τώρα στην μοναδιική έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα στο www.rexpo.gr.

Προηγούμενο 32η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Hermes Expo στις 14 Ιουνίου 2023, στο Grand Marquis, Old Bridge της Πολιτείας της Ν. Ιερσέης.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter