Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

3o THESSALONIKI HELEXPO FORUM

THESSALONIKI HELEXPO FORUM
12-16/9/2022
Κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η ΔΕΘ-HELEXPO διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το THESSALONIKI HELEXPO FORUM, στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Η φετινή Έκθεση καθώς και όλες οι εκδηλώσεις που την πλαισιώνουν έχουν τίτλο «Προκαλώντας το Μέλλον», με την πεποίθηση ότι μετά τις συνεχείς προκλήσεις των τελευταίων ετών, είμαστε πλέον σε θέση να κοιτάξουμε μπροστά και να προκαλέσουμε το αύριο αποφασιστικά και με σιγουριά. Στοχεύοντας στην περαιτέρω διεθνοποίηση του Forum, η ΔΕΘ-HELEXPO συνδιοργανώνει τα κεντρικά πάνελ των ημερών Δευτέρα έως και Παρασκευή με τα μεγαλύτερα διμερή Επιμελητήρια της χώρας και ειδικότερα με το Ελληνο-Γαλλικό, το Ελληνο-Αμερικανικό, το Ελληνο-Γερμανικό, το Ελληνο-Αραβικό και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο αντίστοιχα. Σε κάθε πάνελ που συνδιοργανώνεται με ένα από τα παραπάνω Επιμελητήρια, θα υπάρχει διερμηνεία από και προς την επίσημη γλώσσα του Επιμελητηρίου και τα Ελληνικά.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε στις εργασίες του Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», παρακολουθώντας τις θεματικές ενότητες της επιλογής σας. Περισσότερες πληροφορίες για τις επιμέρους ενότητες του Forum ανά ημέρα, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Forum https://www.thessaloniki-helexpo-forum.gr. Η είσοδος στο Forum είναι ελεύθερη, απαραίτητη ωστόσο είναι η ηλεκτρονική προεγγραφή σας μέσω της ιστοσελίδας του Forum, καθώς και η επίδειξη του σχετικού QR Code κατά την άφιξή σας στο Συνεδριακό Κέντρο.

Σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά το Forum, θα υπάρχει δυνατότητα on-line παρακολούθησής του, με live streaming μέσω της ιστοσελίδας μας.

Με εκτίμηση
Βίκυ Δαλκράνη
Διευθύντρια Συνεδρίων, Εκδηλώσεων & Παραχώρησης Χώρων
Προηγούμενο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ Πρόσκληση Κατάθεσης Προσφοράς για την προμήθεια «ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΔΕΡΜΑΤΟΣ»(CPV 33168000-5, Διατάξεων Ενδοσκοπίας Και Ενδοχειρουργικής) (KAE 1311)Πιθανής προϋπολ. δαπάνης ….. 20.107,53 € προ ΦΠΑ ή ….. 24.933,34 € συμπερ. ΦΠΑ 24%.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter