Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

4º newsletter | Κοινωνία της Πληροφορίας.

Η νέα ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης βρίσκει την Κοινωνία της Πληροφορίας σε μια συνεχόμενη δυναμική ανάπτυξης. Έχουμε επιβεβαιώσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια, τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στην προσπάθεια ενσωμάτωσης του ψηφιακού μετασχηματισμού στη χώρα και την επέκτασή του σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας πολιτών και επιχειρήσεων.

Στην ΚτΠ, σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και υλοποιούμε έργα που ενδυναμώνουν την ψηφιακή σχέση του πολίτη με την Δημόσια Διοίκηση και που προωθούν δυναμικά την χώρα στην 4η βιομηχανική επανάσταση. Σήμερα διαχειριζόμαστε περισσότερα από 380 έργα σε διάφορες φάσεις ωριμότητας, συνολικού προϋπολογισμού 4,2 δις, δίνοντας μεγάλη έμφαση στα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης.

Στην ΚτΠ, λειτουργούμε σε ένα δυναμικό περιβάλλον, επεκτείνουμε τη δράση της με ενημερώσεις στους φοιτητές έχοντας εγκαινιάσει το info students day, επικοινωνούμε πλέον και μέσω του viber, δρούμε προς την κατεύθυνση της ψηφιακά βιώσιμης ανάπτυξης ενώ συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τις δράσεις ενίσχυσης πολιτών. Επόμενο μεγάλο μας project αποτελεί η κυβερνοασφάλεια με έναν διαγωνισμό του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης που έρχεται σύντομα…

Περισσότερα

Προηγούμενο ICC Μανιφέστο της Γενεύης – The ICC Geneva Manifesto.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter