Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

6ο webinar της σειράς “Doing Business with the Arab World”, 14η Οκτωβρίου στις 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδος), θα παρουσιάσει το Ιράκ, την Παλαιστίνη και τη Συρία.

Αγαπητά Μέλη, Κυρίες και Κύριοι,

 

Σε συνέχεια πρότερων ανακοινώσεων, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο αποστέλλει το πρόγραμμα του 6οwebinarτης σειράς Doing Business with the Arab World που θα πραγματοποιηθεί την 14η Οκτωβρίου στις 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδος), και θα παρουσιάσει το Ιράκ, την Παλαιστίνη και τη Συρία.

 

Σημειώνεται πως οι επιβεβαιωμένοι συμμετέχοντες καλούνται να αποστέλλουν ερωτήσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων προς τους ομιλητές, ώστε να απαντηθούν κατά τις παρουσιάσεις.

 

Το webinar μπορούν να παρακολουθήσουν μέλη και μη-μέλη του Επιμελητηρίου μας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες. Τεχνικές πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερομένους όταν κατοχυρωθεί η συμμετοχή τους. Σημειώνεται πως το 6οWebinar θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

 

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

 

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής: Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020, στις 16:00

 

 

Πηγή: ΑΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η Κεντρική Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας θα παραμείνει χωρίς τηλεφωνική υποστήριξη αύριο Πέμπτη 8/10/2020 από ώρα 13:00 έως 16:00, λόγω εσωτερικών εργασιών δικτύου του τηλεφωνικού κέντρου.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter