Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Διοργάνωση του ‘Balkan Cheese Festival’ με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα.Πρόταση συμμετοχής ελληνικών εταιρειών (Βελιγράδι 6-7.11.2021).

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

   

 

         Αγρίνιο, 23Σεπτεμβρίου  2021

Διοργάνωση του ‘Balkan Cheese Festival’ με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα.

Πρόταση συμμετοχής ελληνικών εταιρειών

(Βελιγράδι 6-7.11.2021)

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας επιθυμεί να ενημερώσει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι στο Φεστιβάλ Βαλκανικών Τυριών που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι και το οποίο προγραμματίζεται για το χρονικό διάστημα από 6-7 Νοεμβρίου 2021 η Ελλάδα θα είναι η τιμώμενη χώρα και οι Ελληνικές εταιρείες, απαλλάσσονται από τα κόστη ενοικίασης του χώρου.

Το εν λόγω ”Φεστιβάλ”, το οποίο ιδρύθηκε το 2014, αποτελεί μία διεθνή εξειδικευμένη-κλαδική έκθεση για τα τυροκομικά, κυρίως, προϊόντα της περιοχής των Βαλκανίων. Στο ”Φεστιβάλ” συμμετέχουν κάθε χρόνο, μικροί αλλά και μεγάλοι παραγωγοί από τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία -Ερζεγοβίνη, την Κροατία και τη Σλοβενία, αλλά και από μία φιλοξενούμενη – τιμώμενη χώρα. Μερικές από τις προηγούμενες φιλοξενούμενες χώρες ήταν οι: Ολλανδία, Γαλλία, Ελβετία κ.ά.. Κάθε ”Φεστιβάλ” προσελκύει περίπου 3.000 επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών εκπροσώπων, εισαγωγέων τροφίμων (τυριών, αλλαντικών, κρασιών), αρμόδιων αλυσίδων, σεφ, ιδιοκτητών εστιατορίων κ.ά.. Από την πλευρά των παραγωγών στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα στους παραγωγούς τυριού, οίνου και αλλαντικών, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους αρμόδιους προμηθευτές των μεγάλων αλυσίδων διανομής και στο κοινό. 

Όπως έχουμε τονίσει κατά το παρελθόν,  στη Σερβία τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά είναι γνωστά στο καταναλωτικό κοινό και θα μπορούσαν, μέσω στοχευμένων εκδηλώσεων προβολής της ελληνικής κουζίνας, να αναπτύξουν μεγαλύτερη δυναμική και να μεγεθύνουν περαιτέρω το μερίδιο τους στην αγορά.

Συνεπώς, κρίνεται σκόπιμη η συμμετοχή ελληνικών εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον εν λόγω τομέα, καθώς λόγω της επιλογής της Ελλάδας ως τιμώμενη χώρα η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και τη διενέργεια επαφών B2B αλλά και B2C.   Οι παρουσιάσεις, τα εργαστήρια, οι διαλέξεις και οι επιδείξεις είναι επίσης ευπρόσδεκτες.

 

Ο επίσημος ιστότοπος είναι www.balkancheesefestival.com ,

η σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook είναι: www.facebook.com/IzlozbaSira,

στο Instagram: https://www.instagram.com/balkancheesefestival/

και στο LinkedIn: https://ca.linkedin.com/company/balkan-cheese-festival ). 

 

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία και διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον διοργανωτή, τα στοιχεία του οποίου είναι:  κ. Srba Jovanovic, email: info@balkancheesefestival.com , κιν.: +381 655 777722.

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο Παροχή ρευστότητας: Παράταση μέχρι 15 Οκτωβρίου και αύξηση της χρηματοδότησης για την κατηγορία Επιχειρήσεων Α.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter