EPIMELITIRIO 1502X1121 1
Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ
IMG 20210726 212153 Αντίγραφο

Ενημέρωση Συστάσεων Πολιτικής και Φυλλάδιο του έργου EXTRA-SMEs.

Ηλεκτρονική ενημέρωση από το έργο «Improving policies to boost SME competitiveness and extraversion in EU coastal and rural areas where aquaculture is a driver of the regional economy (EXTRA-SMEs)» (https://www.interregeurope.eu/extra-smes/).

 

Το Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα το «Εργαστήριο Κατανεμημένων Συστημάτων & Τηλεματικής» συμμετέχει στο έργο «EXTRASMEs». Το έργο EXTRASMEsσυγκεντρώνει 8 περιφέρειες από 7 χώρες, με σκοπό την επέκταση των αγροτικών και παράκτιων ΜΜΕ σε ευρύτερες αγορές για την προώθηση των προϊόντων τους, μέσω απλούστερων και βελτιωμένων διοικητικών διαδικασιών και καινοτόμων τεχνολογιών. To έργο εντάσσεται στο πλαίσιο του Interreg Europe (http://www.interregeurope.eu/).

 

Στο πλαίσιο των παραπάνω, σας καλούμε να διαβάσετε τις 3 νέες συστάσεις πολιτικής καθώς και το φυλλάδιο του έργου, για τα οποία παραθέτουμε τους συνδέσμους παρακάτω στο παρόν email.

Πιο συγκεκριμένα, στις συστάσεις πολιτικής μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με:

  • Τις βέλτιστες πρακτικές που προσδιορίζονται στο πλαίσιο της Δραστηριότητας Α3.1 “Βελτίωση των πολιτικών για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των ΜΜΕ στις παράκτιες και αγροτικές περιοχές της ΕΕ όπου η υδατοκαλλιέργεια είναι η κινητήρια δύναμη της περιφερειακής οικονομίας”.
  • Τα συμπεράσματα από τις ερευνητικές δραστηριότητες Α1.2 και Α1.3 και πιο συγκεκριμένα «Ανάλυση νέων προϊόντων και διεργασιών που μπορούν να βελτιώσουν τη διεθνοποίηση και την εξωστρέφεια του έργου EXTRASMEs» και «Προσδιορισμός καλών πρακτικών για την αύξηση του οικονομικού δυναμικού του έργου EXTRASMEs».
  • Επιτυχημένες περιπτώσεις διεθνοποίησης των ΜΜΕ υδατοκαλλιέργειας και εξωστρέφειας με βάση τη μελέτη για τη διοργάνωση της συνάντησης για την υιοθέτηση απλουστευμένων διοικητικών διαδικασιών (Α3.1).

 

Προηγούμενο Κατάλογος Παραδοτέων που συνοδεύουν το Αίτημα Ελέγχου – Καταβολής της Επιχορήγησης για τη Δράση «Στήριξη Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στη Δυτική Ελλάδα” – Σχετική Υπεύθυνη Δήλωση (να φέρει Γνήσιο της Υπογραφής).

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter