Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Detrop – Oenos 2023 | Παράλληλες Εκδηλώσεις.

Food Trends

Η Detrop Expo σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.), με γνώμονα την ανάδειξη των εταιρειών που ακολουθούν την εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων τους καθώς επίσης και της προσαρμογής στις νέες ανάγκες και τάσεις της αγοράς, δίνει την ευκαιρία σε επιλεγμένες εταιρείες να αναδείξουν τα προϊόντα αυτά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης.

Θεωρείται το προϊόν σας «καινοτόμο» & «πρωτοποριακό»; Εάν ναι, τότε σας δίνεται η μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξή και προβολή του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Food Trends» της 31ης Detrop Expo. Το «Food Trends» θα βρίσκεται στον χώρο που συνδέει τα περίπτερα 13 & 15 και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα καινοτόμα προϊόντα όπως επίσης και να ενημερωθούν από ειδικούς επιστήμονες και επαγγελματίες του κλάδου για τι νέες τάσεις της αγοράς.

Η φετινή διοργάνωση της Detrop & Oenos φιλοξενεί για 7η φορά μια σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων με τη συνεργασία της HELEXPO και την εξειδικευμένη εμπειρία των στελεχών της εταιρίας Chef Stories. Η οργάνωση των παράλληλων εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης , στόχο έχει να αναδείξει τη μοναδικότητα και τιs ιδιαιτερότητες των προϊόντων των εκθετών-παραγωγών που συμμετέχουν στο εκθεσιακό γεγονός.

Συντονιστείτε μαζί μας για μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης και γευσιγνωσίας στα εξαιρετικά προϊόντα των εκθετών της Detrop – Oenos 2023.

Γνωρίστε:

– Την αξία της τοπικότητας και της παράδοσης
– Την καινοτομία και την έμπνευση
– Το ιδανικό pairing
– Μοναδικά superfoods
– Προίόντα free from

Δύο μεγάλες θεματικές εκδηλώσεις σε δύο ειδικά σχεδιασμένους χώρους (κρατήσεις γίνονται ανά θεματική ενότητα)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Προηγούμενο Αναγνώριση επωνυμίας Level up από τα Mediterranean Taste Awards 2023.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter