Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Detrop – Oenos 2023 | Σημειώστε την ημερομηνία !

Η 31η Detrop, Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας, παράλληλα με την 8η Oenos, Διεθνή Έκθεση Οίνου, έρχονται δυναμικά 18 – 20 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Οι εκθέσεις  Detrop και Oenos αποτελούν δύο αξιόπιστα brand names με διαχρονική πορεία στον κλάδο των  τροφίμων και ποτών, τα οποία δίνουν την ευκαιρία σε εγχωριους και ξένους παραγωγούς να αναδείξουν το επιχειρηματικό τους προφίλ στη διεθνή αγορά και να αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα εμπορικών επαφών.

Η Detrop μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της Helexpo με το SwissCham independent body και τον εκτελεστικό του βραχίονα IPD (think Tank – for development and evolution) παρέχει τη δυνατότητα στους εκθέτες της να παρουσιαστούν σε διεθνείς επενδυτικούς οργανισμούς, με στόχο την διερεύνηση δυνατοτήτων ανάπτυξης μηχανισμών επενδυτικών σχεδίων. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος για την αποστολή ενός σύντομου προφίλ της εταιρείας σας, μπορείτε να επικοινωνήστε με το Swisscham στο email: swiss.cham1941@gmail.com

Η Detrop παρακολουθώντας τις νέες τάσεις στην αγορά των τροφίμων και των ποτών θα φιλοξενήσει σειρά εξειδικευμένων εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη της καινοτομίας και της αειφορίας.

Κλείστε τώρα το χώρο σας!

Προηγούμενο Συμμετοχή σε επιχειρηματικές συναντήσεις με τους Ιταλούς Agents – προώθηση ελληνικών προϊόντων στην Ιταλική αγορά (Eλληνο ιταλικό επιμελητήριο Αθήνας).

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter